Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

BioWare, ücretli üyeliği savunuyor

The Old Republic yoluna ücretli olarak devam edecek

BioWare, ücretli üyeliği savunuyor
20 Aralık tarihinde oyuncuları ile buluşan Star Wars: The Old Republic, ücretli üyelik sistemine sahip olmasına rağmen oldukça büyük bir ilgi ile karşılandı. Bir takım oyuncu kitlelerinin, yapımın niye son dönem Free To Play modasına uyarak ücretsiz olmadığını sormaları üzerine Bioware'den yanıt gelmekte gecikmedi. Firmanın başındaki isimlerden Greg Zeschuk, bu talebi dile getirenlerin, hali hazırda f2p oyuncuları olduğunu söyledi. Ancak SW: TOR'in diğer ücretsiz oyunlara göre çok daha fazla içeriğe sahip olduğunun altını çizen Bioware patronu, ücretsiz oyun geliştiricileri ile kendi ekip üyelerinin sayıları arasında da büyük bir fark olduğunu söylüyor.

BioWare, ücretli üyeliği savunuyor

Öte yandan bir diğer güçlü Bioware ismi Ray Muzyka, şu anda ücretsiz sınıfına girebilecek çok özel oyunlar üzerinde çalıştıklarını ve aynen Star Wars'da olduğu gibi pek çok kişiye nostaljik duygular yaşatacaklarını dile getirdi.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

su oyun online olması 2 3 sene sürecektir gibime geliyor ayrıca arkadaslar bunun gibi online oyun onerirmisiniz :)

0 puan
E
evrim87 Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>29.12.2011 16:49:00 - Fantasy demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>29.12.2011 12:13:00 - UnicornKnight demiş ki:</b><br>1 bilemedin 2 yıl veriyorum çark etmeleri ve f2p modeline geçmeleri için... işin komiği bunu gerçekleştirdikleri zaman olan biteni bir başarı öyküsü gibi allayıp pullayarak sunacak olmaları, pek çok aylık ücret modeliyle işleyen mmorpg'nin sonu böyle olmadı mı? (en başta AoC olmak üzere)</font></td></tr></table><br></center>Olmasın zaten, şu anda gayet güzel bir ortamı var. Hiç sıkılmıyorum chat ekranında, herkesin geyiği harika ve internet-oyun-SW kültürüne hakimler. F2P olursa Coruscant'ta "Aga 5 credit plx" diye dolaşan tipleri görürüz. </font></td></tr></table><br></center> yalana bak yalana sen bu oyunu aldin oynuyormusun :D millete ne palavra var dikkat et de sonu star wars Galaxies gibi olmasin

0 puan
E
evrim87 Çırak

BioWare de yatigi yerden para kazanmaya calisiyor Blizzard gibi destek olmamak lazim yoksa BioWare den yeni oyun filan goremeyiz online oyundan para kazanirsalar yeni oyun cikarmazlar bunu bilin

0 puan
D
Drizzt Büyü Kâtibi

Şu oyunu oynamadan konuşmayın.

0 puan
U
umuli Çırak

oyunun kendisi 130-140 lira zaten,bir de aylık 30 tl civarı bir aylık ücret ödemen gerekiyor.F2p olmasın ama şu aylık ücret te düşsün bari.Zaten döviz fırladı.Steam dan oyun alırken bile iki kere düşünür oldum bu dolar yüzünden

0 puan
F
Fantasy Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>29.12.2011 12:13:00 - UnicornKnight demiş ki:</b><br>1 bilemedin 2 yıl veriyorum çark etmeleri ve f2p modeline geçmeleri için... işin komiği bunu gerçekleştirdikleri zaman olan biteni bir başarı öyküsü gibi allayıp pullayarak sunacak olmaları, pek çok aylık ücret modeliyle işleyen mmorpg'nin sonu böyle olmadı mı? (en başta AoC olmak üzere)</font></td></tr></table><br></center>Olmasın zaten, şu anda gayet güzel bir ortamı var. Hiç sıkılmıyorum chat ekranında, herkesin geyiği harika ve internet-oyun-SW kültürüne hakimler. F2P olursa Coruscant'ta "Aga 5 credit plx" diye dolaşan tipleri görürüz.

0 puan