BioWare'dan From Ashes açıklaması

Murat Halilbeyoğlu 13.03.2012 - 11:51
Diskin içindekiler DLC'nin nesi oluyor?
Mass Effect 3'ün çıkışı ile birlikte yayınlanan DLC'si From Ashes için oyuncuların büyük bir tepkisi var. Tepkinin sebebi ise oyunun diskinin içinde From Ashes'ın dosyaları bulunmasına rağmen hala internet üzerinden indirmek zorunda olmaları.

İşte bu tepkiler karşısında BioWare ve EA bir açıklama yaparak durumun sebebini anlattı.

Öncelikle Casey Hudson içeriğin tamamlanması, hataların giderlmesi, sertifikasyon, üretim ve disklerin gönderiminin toplamda 3 ay sürdüğünü ve bu süre zarfında onların da DLC üzerinde çalıştığını belirtti. Bu şekilde DLC'yi ilk gün yayınlayabilmişler.

BioWare'dan From Ashes açıklaması
Daha sonrasında ise yapımcı Mike Gamble esas soruna odaklandı ve sinirli oyunculara şu açıklamayı yaptı:

"From Ashes 600 MB'ın üzerinde bir indirilebilir içerik. İçerisinde Eden Prime görevi, Javik ile yeni diyalog seçenekleri ve konuşmalar, yeni sinematikler, Prothean silahı ve tüm ekip üyeleri için yeni görsellerin bulunduğu bir DLC. Bütün bu saydıklarımız oyun sertifikasyon aşamasındayken tamamlanmıştı lakin diskin içinde bulunmuyor.

Javik'i ana hikayeye kusursuz bir şekilde entegre edebilememiz için bazı framework elementlerini ve karakter modellerinin diskin içerisine koyulması gerekiyordu. Buna benzer bir olayı Mass Effect 2'de Zaeed ve Kasumi ile de yapmıştık."

Yani gördüğünüz gibi disk içerisinde her ne kadar From Ashes'ın külleri bulunsa da bunlar sadece indireceğiniz içeriğin oyuna sorunsuz bir şekilde yamanması için hazırlanmış teknik alt yapısı.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 22:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare'dan From Ashes açıklaması
İlginizi Çekebilir