Bioware'de neler oluyor

Ceyda Doğan 19.09.2012 - 11:49
Davayı sattılar
BioWare'in blog'unda yayımlanan habere göre Ray Muzyka ve Greg Zeschuk ekipten ayrıldılar. Aynı zamanda şirketin icra kurulu başkanı olan Ray Muzyka, Greg Zeschuk ile beraber Alberta Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan hemen sonra çalışmalara başlamışlardı.




Ray ve Greg'in yaptığı açıklamaya göre, kariyerlerinde yeni başlangıçlar yapmak istediklerini ve bu nedenden yollarını ekipten ayrıdıklarını belirttiler. Aynı zamanda Doktor olan Greg Zeschuk, hem yakın arkadaşı hem de iş partneri olan Ray Muzyka ile birçok oyunun yapım aşamasında yer almıştı. Aynı zamanda EA ile çalışmalar yapan Ray ve Greg birçok ilke imza atmış durumda. John Riccitiello, Frank Gibeau, Peter Moore gibi önemli isimlerle de çalışan ikili Baldur’s Gate I and II, Shattered Steel, Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic, Jade Empire, Sonic Chronicles, Dragon Age, Mass Effect ve Star Wars: The Old Republic gibi oyunlarda da çalışmalar yaparak başarılarını katlamaya devam etmişler.



Bioware'in bu kan kaybı yüzünden gelecekte neler olacağı meçhul. Bu istifa yakın zamanda haberini sizlerle paylaştığımız Dragon Age III'ün yeni isimlerinin  Ray Muzyka ve Greg Zeschuk olabileceği sorusunu akla getiriyor.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 13:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bioware'de neler oluyor
İlginizi Çekebilir