BioWare'in yeni oyunu ertelendi

Hürcan Köse 10.05.2017 - 14:53
Çevrimiçi yönleri ağır basacak
Electronic Arts ve BioWare önceden düzenlenen bir konferansta açıklama yaparak BioWare'in tamamen yeni bir oyun üzerinde çalışmakta olduğunu ve bu oyunun da 2018 yılının Mart ayından önce çıkacağını söylemişti. Görünüşe göre bu kararda ufak değişiklikler yapılmış.

BioWare'in yeni oyunu ertelendi
Electronic Arts'ın yöneticisi Andrew Wilson, firmanın 2017'nin dördüncü çeyreğinde yaptığı hasılatı görüşmek için düzenlediği konferansta konuşurken BioWare'den gelecek olan yeni oyunun yapım aşamasından pek bir memnun olduklarını söyledi. Açıklamasına göre bu yeni oyunun tasarımları göz dolduruyor, mekanikleri harika ve aksiyonu da nefesleri kesecekmiş (buradaki -miş ve -muş eklerine dikkat edelim).

Canlı hizmet tabanlı gelecek olan oyun yeni bir şey deneyecek ve oyuncuların sosyal anlamda birbirleri ile daha iç-içe olmalarını sağlayacakmış. Tüm bu gelişimlerin rahat bir şekilde projeye aktarılması ve herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için oyunun çıkış tarihi de 2019'a ertelendi. Yani ertelenmenin asıl sebebi aslında kafalarındaki bu "canlı hizmet" elementi. Tam olarak ne olacak bilmiyoruz ancak, çevrimiçi oyunculuğa ağırlık vereceği kesin.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 12:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sandora
Sandora 10.05.2017 21:59
Çevrimiçi oyunculuk bu güne kadar hiç tutmadı bundan sonrada tutmaz.Korsan'a karşı önlem için sürekli internet bağlantısı ister ama anlık ping dalgalanması olursa oyundan atar.Oyunu altından yapsalar sürekli internet bağlantısı isterse o oyun tutulmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2017 16:23
ohhh tamam online oyundan gelen paranin tadini aldiklari an,mobil oyun isine de girerler.yazik oldu guzelim studyoya gitgide ea'nin dusturunu benimsediler,uzum uzume baka baka kararirmis dedikleri dogruymus.keske mass effect andromeda da kusursuz olana kadar bekleyip oyle cikarsaydiniz...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2017 16:07
biz sizden yeni dragon age bekliyoruz,yeni jade empire,yeni kotor beklerken sizde bethesdacilik oynayip cagin en guzel gelir kapisi olan online isine giriyorsunuz.rpg nin hakkini veren geriye bir cdprojekt kalacak bu gidisle...
Kalan Karakter: 300 Gönder
BioWare'in yeni oyunu ertelendi
İlginizi Çekebilir