Bir dönemin Youtube devi Machinima, tüm videolarını sildi!

Ersin Kılıç 21.01.2019 - 10:28
12.4 milyon abonesi olan kanala neler oluyor?

Youtube platformunu sık kullanıyorsanız eminim Machinima videolarına da denk gelmişsiniz demektir. Bir dönemin en gözde Youtube kanallarından biri olan Machinima'nın başı bir süredir sıkıntıdaydı. İşte bu sıkıntılar farklı sonuçlar doğurdu ve kanalda bulunan bütün videolar an itibari ile tarihe karıştı.

Machinima kanalında neler oluyor?

Kotaku'nun haberine göre Machinima ve bağlı olduğu kanallardaki tüm videolar silinmiş durumda. Bazı kaynaklara göre ise bu videolar gizli olarak işaretlenmiş durumda. Firmadan bu konuda resmi bir açıklama gelmediği için videoların akıbeti konusunda net bir bilgi yok. 12.4 milyon abonesi bulunan kanalın kütüphanesindeki videoların hiçbiri gözükmezken, oynatma listelerine baktığımızda ise videoların gizlendiklerini görüyoruz. Aynı şekilde Realms Games ve Machinima Happy Hour gibi kanalların videoları da silinmiş durumda.

Kanalın eski içerik üreticileri ise yaptıkları açıklamalarda durumdan dolayı oldukça üzgün olduklarını #RIPMachinima etiketi ile birlikte paylaşmışlar. Eski videolar konusunda kanal yönetiminden açıklama gelmese de Otter Media yetkilileri bu konuda açıklamanın ilerleyen dönemlerde yapılacağını ve yeni videolar ile yollarına devam edeceklerini açıklamış.

Bir dönemin Youtube devi Machinima, tüm videolarını sildi!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2019 17:27
Neden böyle bir şey yapılır ki ? Hacker saldırısı olabilir mi ?
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2019 01:35
Batmış işte adamlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir dönemin Youtube devi Machinima, tüm videolarını sildi!
İlginizi Çekebilir