Lost adası bir oyuncu tarafından Far Cry 5'de yeniden yaratıldı

Nagihan Selin İnce 8.05.2018 - 12:23
Lost hayranları toplanın

Far Cry 5'de Lost adası yeniden yaratıldı. Lost 2004'ten 2010'a kadar ABC'de yayınlanan ve 6 sezon ile 100'den fazla bölümü ile insanların uzun yıllar merakını cezbetmeyi başaran bir televizyon dizisiydi. Dizi bitmiş olsa da hala insanların konuştuğu bir yapım olan Lost, J.J. Abrams'ın öykü anlatma ve bunu diziye yayma biçimi oldukça beğeni toplamıştı. Yayınlanan son bölümünün ardından bile  hayranlar böyle şeylerle Lost'u unutmadıklarını gösteriyorlar.

Far Cry 5'in içinde Lost'un adası yeniden yaratıldı

Far Cry 5'in pek çok özelliği arasında en etkileyici olanlarından biri haritaları yeniden şekillendirebilmek ve bir Lost hayranı bu özelliği Lost'un ikonik adasını yeniden oluşturmak için kullandı. PlayStation 4 sahipleri, hayran yapımı olan bu haritayı “Lost TV Serisi” adı altında indirebilir ayrıca 20 dakikalık bir video sayesinde bu haritanın oyunda nasıl yapıldığını, oyunda nasıl durduğunu da izleyebilirler. 

Un-Break-Able adındaki Youtube kanalında harita oluşturucu, harita oluşturma sürecini ayrıntılı olarak anlattı. Un-Break-Able, "Doğruluk konusunda bazı varsayımlar yapılmalıydı" diye açıkladı. Adada buluna o çok meşhur Hydra istasyonu için "Bu odaların çoğunu gördük, ancak komplekste nasıl örgütlendiklerini ve birbirine nasıl bağlandıklarını tam olarak belirlemek imkansızdı.” demesine rağmen oldukça ayrıntılı bir Lost haritasını oyuna entegre etmiş.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 19:29
Bunu gösterin bir psikiyatıra
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 13:41
adamların ne güzel vakitleri var bizim oyun oynamaya bile vaktimiz kısıtlı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir Far Cry 5 oyuncusu Lost adasını oyunda yeniden yarattı
İlginizi Çekebilir