Bir GTA modu daha kapatıldı

Murathan Özlü 31.07.2021 - 12:24
Take Two'un eski GTA modlarını kaldırmaya başlamasının ardında bir GTA modu daha kaldırıldı. Fakat bu kez, mod yapımcılarından biri işi Take Two'a bırakmadı

Take-Two'un son dönemdeki aksiyonlarının ardından bir GTA modu daha kapatıldı. Ancak bu kez, modu Take-Two değil doğrudan modun yapımcıları kapattı. The GTA United modu, hafta başında modun resmi sitesinde yapımcılar tarafından yapılan bir duyuru ile kapatıldı.

"Final Chapter" adını verdikleri duyuruda yapımcılar, modu neden kapattıklarını açıkladılar. Özetle, henüz Take-Two'dan modu kaldırmalarına dair bir uyarı gelmemiş olsa da kendi kararlarıyla oyunculara ve modu severek oynayanlara veda etmeye karar verdiklerini ifade ettiler. The Gta United, 14 yıldır aktif olan bir moddu.

Bir GTA modu daha kapatıldı, Take-Two ne yapıyor?

Habere konu olan mod The GTA United ilk başta 2 ayrı proje olarak ortaya çıkmıştı. 2007 yılında, GTA San Andreas'ın içerisinde Vice City haritasının kullanılmasına izin veren bir mod ile GTA: Liberty City'nin haritasını oyuna ekleyen iki mod yapılmıştı. 2012 yılında bu 2 mod birleşerek The GTA United adını almıştı.

Bir GTA modu daha

Take-Two bir süredir eski GTA modlarını tarihe karıştırmaya yoğunlaştı.  Firma daha önce 16 yaşındaki GTA: Liberty City mod dahil bir sürü modu zorla kapattırmıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2021 20:37
Kendileri yeni gta da para ile satacaklar.Bu yüzden modları kapatıyorlarki oyuncular bu modları özlesin vee aonra kensileri gta 6 da benzer haritaları gelişmiş biçimde sunarak oyuncuları kaz misali yolacaklar :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2021 19:29
ya bunları kapatacaklarına cheater modçuları engellesinler de online a dönelim. içerik getiriyorlar boş yere zevki çıkmıyor modçular zehir ediyor oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir GTA modu daha kapatıldı
İlginizi Çekebilir