Super Mario 64, şimdi Banjo-Kazooie bölümlerinde dolaşmaya başladı

Mehmet Atilla Turan 16.01.2018 - 23:04
İşte beklenilen karşılıklı yapım!
Nintendo 64, bazı oyunlarda zayıf performans gösterse de, belki de en iyi oynadığı oyunlar aksiyon ve platform oyunları oluyor. Genelde Goldeneye 007, The Legend of Zelda gibi aksiyon oyunları ve Super Mario 64 ve Banjo Kazooie gibi platform oyunları, konsolu ayrıcalıklı kılabiliyor. Platform oyunları, gerçekten N64'ü hakiki kılan türlerden biriydi, özellikle Super Mario 64'ün yakaladığı ünün önüne geçilemezdi. Günümüzde ise Mario 64'e halen modifikasyonlar ile yeni içerikler eklenebiliyor. Bunun en iyi kanıtlarından birisi ise Mario 64'ün içine eklenmiş Banjo Kazooie bölümleri oldu.

Kazooie'ye gerek Mario, sen buraları da tırmanırsın

Mod yapımcısı "Trenavix", haritaları Super Mario 64'e eklerken pek sorun yaşamadığını belirtiyor. Aynı renk şemasında bulunan haritalar, poligon ve tasarım olarak aynı yapılara sahip. Bu sayede kolay bir şekilde haritalar Mario 64'te bulunabiliyor. Yapımcı, aynı zamanda herkesin modu denemesi için demo versiyonunu yayınlamış bulunmakta. Romhack'e ait bir videoyu ise aşağıda bulabilirsiniz.


Videoda da görüldüğü gibi bazı yeni mekanikler ve düşmanlar da oyuna eklenmiş bulunuyor. Modun yapımcısı, aldığı geri dönüşe karşılık moda devam edip etmeyeceğini de belirtti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2018 23:18
Hala ilginin olması oyunun ne kadar efsane olduğunun bir kanıtı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir mod yapımcısı, Banjo-Kazooie'nin bölümlerini Super Mario 64'e aktardı
İlginizi Çekebilir