Bir mod yapımcısı Fallout 4'te yer alan ışıkları söndürdü

Furkan Güler 13.04.2018 - 14:43
Fallout 4 oynarken odalarda ışıksız kalmak isterseniz sizi buraya alalım.

Bethesda'nın oyunlarına sunduğu mod serbestliği sayesinde oyuncular istedikleri gibi oyunları değiştirebiliyorlar. Oyunun oynanabilirliğini yükselten bu durum sayesinde oyuncular, oyunlara daha fazla bağlanıyorlar. Bazen oyunda yer alan sıkıntıları bile çözen bağımsız geliştiriciler, oyunun oynanışını daha iyi hale sokabiliyor. Şimdi ise bir başka mod yapımcısı, Fallout 4'te tüm ışıkları yok edebileceğimiz bir mod geliştirdi. Aslına bakarsanız bu mod geçtiğimiz dönemlerde yayınlanmıştı. Ancak modun içerisinde çok fazla hata bulunuyordu. Şimdi ise mod final sürüme getirildi ve kullanıma hazır durumda.

Fallout 4 için yayınlanan yeni mod sayesinde ışıkları yok edebiliyoruz

Reneer isimli geliştirici tarafından yapılan bu mod sayesinde oyunda karanlıkların içerisinde yürüyebilir rakiplerinizi kolayca alt edebiliyorsunuz. Oyunun orijinal halinde bazı ışık kaynakları yok edilebiliyordu ancak çoğu oyuncu ilerlediği bölümlerde tüm ışık kaynaklarını yok etmek istiyordu. Fakat bu modu yüklediğinizde, Fallout 4 için çıkmış olan diğer ışıklandırma modlarını kullanamayacağınızı belirtelim. Eğer ışıklandırma ile alakalı başka bir mod kullanıyorsanız, iki modu bir arada kullanmak oyununuzun çökmesine sebep olacaktır. Bu yüzden bu modu oyunun temiz sürümünün üstüne kurmalısınız. İlgili modu buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2018 23:09
Affedersiniz iki gram ödüm vardı o da bi yerime karışır şu modu yükleyince :D Ama yükleyeceğim, bu ara fena Fallout 3 yapasım var özledim :D
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2018 08:48
Adam Fallout 4 diyor sen 3 yüklüyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir mod yapımcısı Fallout 4'te yer alan ışıkları söndürdü
İlginizi Çekebilir