Bir NPC hikayesini anlatan Free Guy fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 10.06.2021 - 15:48
Ryan Reynolds'un oyun içerisindeki bir NPC karaktere hayat verdiği Free Guy filminin yeni fragmanı yayınlandı

Ünlü oyuncu Ryan Reynolds'un baş rolde yer aldığı ve uzun süredir gösterim tarihini bekleyen Free Guy (Gerçek Kahraman) filminin yeni fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. 2019 yılında çekimleri tamamlanan film normal şartlarda Temmuz 2020'de gösterime girecekti. Fakat tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Salgını sebebiyle ertelenen filmler kervanına katıldığını söyleyebiliriz. Yeni gösterim tarihi olarak 13 Ağustos açıklanan filmin bu yeni fragmanında hikaye kısmına daha fazla değinildiğini görüyoruz.

Free Guy filminin yeni fragmanı yayınlandı

Komedi, aksiyon ve macera unsurlarını bir arada sunacak olan filmin konusu ise günümüz oyuncularının oldukça dikkatini çekecek diyebiliriz. Aksiyonun kesilmediği, silahların ve patlamaların son ermediği Paradise isimli bir şehirde yaşayan karakterimiz kısa bir süre sonra aslında bir oyun içerisinde yer aldığını öğrenecek. Evet Ryan Reynolds tarafından canlandırılan Guy isimli karakter ilk etapta bir NPC olarak, yani oynanamayan karakter (non playable character) olarak karşımıza çıkacak. Oyun sahibinin bu şehrin fişini çekmek istemesi sebebiyle büyük bir direnişin de sembolü haline geldiğini göreceğiz.

Yönetmenlik kariyeri dışında oynadığı rollere de renk katan Taika Waititi bu filmde oyunu sonlandırmak isteyen karakter olarak, yani Guy'ın düşmanı olarak karşımıza çıkacak. Filmde ayrıca Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery ve Utkarsh Ambudkar gibi oyuncular da filmde önemli rollerde olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2021 16:32
Ortamdaki kaos gta online resmen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir NPC hikayesini anlatan Free Guy fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir