Bir oyun yapımcısı, satılan oyun başına yardım bağışı yapacak

Mehmet Atilla Turan 16.04.2018 - 18:26
Yapılan bağışlar psikolojik sorun yaşayanlara yardım edecek.

PC ve Mac için bulunacak olan Thin Silence, birkaç hafta içerisinde satışa sunulacak. Aksiyon, macera ve bir tutam da RPG elementlerini bulunduracak olan Thin Silence, şimdiden atmosferi ve retro tarzı grafikleri ile dikkat çekmiş bulunuyor. Oyunun yapımcısı TwoPM ve Nikidu Games, şimdiden sağlam sözler ile alıcı kitlenin saygısını kazandı.

Alınan her oyun bir çocuğun hayata tutunması demek

TwoPM Studios'ta bulunan yapımcı, sitesinde yayınladığı gönderi ile bir kuruluş ile anlaşma yaptığını belirtti. Thin Silence zaten depresyon ve kendinden nefret duyan bir insanın yaşadığı hikayeden bahsediyor. Aynı zamanda baş yapımcının da bu tür sorunlar ile karşılaşıldığı da yine sitelerinde belirtilmişti. Sorunların üstesinden gelmek isteyen yapımcı, Checkpoint adlı bir yardım kuruluşu ile birleştiğini ve her satılan kopyanın 10 cent'inin bağışlanacağını belirtti.

Checkpoint adlı kuruluşun amacı ise depresyonda veya psikoloji sorunları olan bireylere video oyunları ve teknoloji ile yardım eden nadir kuruluşlardan biri olarak sayılıyor. Yani temalar birbiri ile aynı. TwoPM Studios ise sattığı oyunlar ile küçük bir adım olsa da sorunlara yardım etmeyi planlıyor. Thin Silence, 27 Nisan tarihinde satışa sunulacak. Aşağıdan ise fragmanı izleyebilirsiniz.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir oyun yapımcısı, satılan oyun başına yardım bağışı yapacak
İlginizi Çekebilir