Bir sonraki Battlefield Dead Space'in yapımcısından mı geliyor?

Murat Halilbeyoğlu 3.02.2014 - 17:31
Üstelik artık asker değiliz...
Geçtiğimiz günlerde size 2014'te de bir Battlefield oyunu gelebileceğinden bahsetmiştik. Çoğu oyuncu buna tepki göstermiş olsa da iddialar oldukça sağlamlaşıyor.

Nitekim Polygon sitesinin bir haberinde kod adı Havana olan bir Battlefield oyununun hazırlıklarına devam ettiği belirtiliyor. 2014'te piyasaya sürüleceği iddia edilen oyununu asker yerine polis temalı olacağı bilgisi haricinde ekstra bir bilgi bulunmuyor.

Bir sonraki Battlefield Dead Space'in yapımcısından mı geliyor?
Bunun yanında söylentiler spin-off olarak hazırlanan Havana'nın Dead Space yapımcısı Visceral'ın elinde çıkacağı yönünde.

Öte yandan serinin yeni oyunu olacak Battlefield 5 ise DICE tarafından 2015 yılı için hazırlanacakmış. Elbette bunların hiç birisi kesin bilgi değil.

Lakin Visceral'ın FPS dalında uzmanlığı olan geliştiriciler aldığı da biliniyor. Eylül ayında Halo 4 baş tasarımcısı ekibe katılırken şubat 2012'de Guerrilla'nın kurucularından Arjan Brussee'yi bünyesine katmıştı. Mayıs ayında ise stüdyo yeni nesil bir shooter için eleman ilanı vermişti. Lakin o sırada Visceral yeni bir IP üzerinde çalıştıklarını belirtmişti.

Siz ne dersiniz? Ara bir oyun olsa da polis temalı Battlefield 4 nasıl gider?
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir sonraki Battlefield Dead Space'in yapımcısından mı geliyor?
İlginizi Çekebilir