Bir süper kahramanın çırağı olmak (MK Anket)

Murat Halilbeyoğlu 31.07.2012 - 11:44
İşte bu her gencin hayali
MK anketlerinde bu haftanın sonuçlaırna bir göz atalım dilerseniz. Geçtiğimiz hafta sizlere "Bir süper kahraman olmak istesem kesin ona çırak olurdum" sorusunu sormuş ve sizden en çok beğendiğiniz süper kahramanı seçmenizi istemiştik. Evet, farkındayız seçenekler neredeyse sonsuza kadar gidiyor ancak maalesef bizim bütün hepsini yazma imkanımız bulunmuyordu. Bu yüzden biz de aklımıza gelen en meşhur 12 süper kahramanı sizlere sunduk. Bakalım sizler bunlardan hangisini seçmişsiniz?

Bir süper kahramanın çırağı olmak (MK Anket)
Ankete baktığımızda Batman'in %28'lik bir oy ile birinci sırayı sağlam bir şekilde kaptığını görüyoruz. Nitekim Christopher Nolan Batman serisinin son filmi de yeni gösterimdeyken bu sonuç hiç şaşırtıcı değil sanırız. Demek ki Robin olmaya aday pek çok insan var burada.

İkinci sırayı ise %17'lik oran ile Iron Man alıyor. Tony Stark'ın geliştirdiği bu demir maskeli adam kara şövalyeden sonraki lider konumunda.

Evet, iki multi milyarderi geçtikten sonraki seçeneğiniz ise bir garip öğrenci olan Peter Parker. Sipder Man üstat olarak seçtiğiniz süper kahramanlar sıralamasında %12'lik oy ile üçüncü sırada yer alıyor.

Listenin geri kalanı %10'un altında kalmış kahramanlardan oluşuyor. Bu şekilde; Volverine %9 ile dördüncü, Süperman ve Punisher %8 ile beşinci, Hulk %6 ile altıncı, Thor ve Ninja Kaplumbağalar %4 ile yedinci, Watchmen'den Rorschach %2 ile sekizinci, Hellboy ise %1 ile sonuncu sırada yer alıyor.

Şimdi sırada bir diğer anketimiz var.
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 21:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir süper kahramanın çırağı olmak (MK Anket)
İlginizi Çekebilir