Bir ücretsiz oyun da Discord'dan geldi: King of The Hat!

Ahmet Özçilingir 19.02.2019 - 11:32
Evet Discord'dan!

Kendi oyun kütüphanesini kuran Discord'da ücretsiz oyun veren platformlar kervanına katılmıştı. Discord'da bir oyun daha ücretsiz oldu. Piksel sanatını kullanan, yerel ve online çoklu oyunculu King of The Hat, Discord'da ücretsiz. Buradaki bağlantıya tıklayarak, King of The Hat'i Discord kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Tabii Discord uygulamasının bilgisayarınıza yüklü olması gerektiğini de belirtelim. 

King of The Hat ücretsiz oldu

Platform savaşları git gide kızışıyor. Epic Games Store'un PC tarafında özel oyun mantığını getirmesinin ardından Steam'in nasıl bir karşılık vereceği merak konusu. Şimdilik Valve sessizliğini koruyor. Discord ise ücretsiz oyunlarla oyuncuları kendi kütüphanesine çekmeye çalışıyor. King of The Hat aldı eğlenceli platform oyununa Discord'dan ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

"Şapkanı fırlat, hayatını tehlikeye at. Bu yüksek tempolu, şapka tabanlı dövüş oyununda rakiplerin senin şapkanı ezmeden önce onların şapkasını ez.

King of the Hat yüksek tempolu, şapka tabanlı, çok oyunculu bir oyun. Bu sevimli distopya dünyasında herkes ruhunu barındıran bir şapkayla doğuyor ve sadece şapkası ezilirse ölüyor. Şapkan bir silah olarak kullanılabilir AMA DİKKATLİ OL, şapkan aynı zamanda zayıf noktan. Etrafta zıpla, şapkanı arkadaşlarına fırlat, onların şapkalarını ez ve King of the Hat'in kralı ol!"

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2019 18:09
YARDIM Discordun dediğine göre yani benim anladığıma Göre Discord Hypesquad KapışMası Yapıcakmış ve Kazananı (Kazanana) prize yani ödül vercekmiş herhalde Yarışmayı nasıl Tamamlarım yardım edebilirmisiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ktse
Ktse 19.02.2019 18:00
ammaaan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir ücretsiz oyun da Discord'dan geldi: King of The Hat!
İlginizi Çekebilir