Birinci parti stüdyolar, PlayStation 5 oyunu geliştirmeye başladı

Ahmet Özçilingir 29.01.2019 - 11:35
Yeni neslin ayak sesleri.

Bu neslin sonuna doğru geldiğimiz artık gün gibi ortada. Oyun dünyası analistlerinin değerlendirmesine göre, 2020'de yeni nesil konsollar piyasaya sürülecek. Niko Partners analistlerinden Daniel Ahmed'e göre, Sony'nin birinci parti stüdyoları, PlayStation 5 için oyun geliştirmeye başladı. PlayStation 5 geliştirme kiti Sony'nin birinci parti stüdyolarına ulaştı.

PlayStation 5 ne zaman çıkacak?

Hem PlayStation hem de Xbox kanadında yeni nesil hazırlıkları başladı. Analistlerin değerlendirmesine göre, Playstation tarafında birinci parti stüdyolar, PlayStation 5 oyunu geliştirmeye başladı. 

Yeni nesilde bizi nasıl konsolların beklediği merak konusu. Microsoft'un iki farklı konsol ile yeni nesilde oyuncuların karşısına çıkacağı söylentileri dolaşıyor. Bu konsollardan birinini bulut tabanlı bir stream cihazı olacağı, diğer konsolun ise geleneksel konsol yapısında Xbox One'ın yeni versiyonu olacağı söyleniyor. Playstation tarafından ise çok fazla söylenti çıkmıyor. Ancak PlayStation'ın PS NOW servisinin kapsama alanını genişlettiğini ve yeni nesilde geliştirilmiş bir PlayStation Network hizmeti ile arzı endam edeceğini biliyoruz. Her iki firmanın da bulut tabanlı oyunculuk konusunda atılımları olduğunu biliyoruz. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 07:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2019 19:57
Ps2 adamdır gerisi yalandır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Birinci parti stüdyolar, PlayStation 5 oyunu geliştirmeye başladı
İlginizi Çekebilir