Bitcoin temalı komedi Hollywood tarafından beyaz perdeye geliyor.

Furkan Güler 18.12.2017 - 13:31
Bitcoin bu sefer beyaz perdeye geliyor.

Bitcoin ile birlikte oldukça dikkat çeken sanal para birimlerine olan ilgi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Ülkemizden de atılımlar yapılan sanal para için bu sefer sinema sektöründen de yeni bir atılım geldi. The Infiltrator ve The Skyship Chronicles filmleri ile adından söz ettiren Christian Cashmir'in, Bitcoin isminde komedi filmi üstünde çalıştığı ortaya çıktı. Filmin başrolünde ise romantik komedi filmleri ile ünlü olan Theo Von olacak.

Bitcoin, bu sefer sinema sektörünün odağı oldu

Cashmir filmle ilgili olarak, "Plana göre filmin çekimlerine Nisan ayında başlayacaktık. Ancak Bitcoin'in değeri 20 bin dolara kadar yükselmiş durumda. Prodüksiyon konusunda biraz daha hızlı davranmamız gerekiyor. Film izleyenleri eğlendirmeyi hedeflerken aynı zamanda teknoloji ve paradaki değişimi gözler önüne serecek. Film, Bitcoin'in iyi ve kötü yanlarını ve geleceği nasıl anlatacak." açıklamasını yaptı.

2018 yılında çekimlerinin başlayacağını belirten ünlü yönetmen Cashmir, filmde Arizona'da yaşayan iki kardeşim ortaya çıkardığı kripto parayı ve internet üzerinden en yüksek fiyatı verene satma hikayesini anlatacak. Bakalım Bitcoin macerası Hollywood tarafında nasıl gösterilecek?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 20:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bitcoin temalı komedi filmi geliyor
İlginizi Çekebilir