Black Adam filmi için aksiyon dolu bir fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 9.09.2022 - 11:44
Ünlü oyuncu Dwayne Johnson'ın başrolde yer aldığı ve 21 Ekim'de vizyona girecek olan Black Adam filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Uzun süren prodüksiyon aşaması ve Pandemi dönemi nedeniyle yaşanan ertelenmeler sonrasında Black Adam filmi için artık geri sayım başladı diyebiliriz. Haziran ayında yayınlanan ilk fragmanın ardından 21 Ekim'de vizyona girecek olan film için aksiyon dozajı yüksek bir fragman daha yayınlandı. İlk fragmandan bazı sahnelere de yer verilen bu yeni fragmanda özellikle diğer karakterlere dair çok daha fazla sahne kullanılmış. 

Black Adam filmi 21 Ekim'de vizyona girecek

Black Adam filmi için aksiyon dolu bir fragman yayınlandı

Son olarak Discovery birleşmesi ve Batgirl filminin iptal haberleri ile çalkantılı bir dönem geçiren DC sinematik evreninin bu yıl çıkacak en önemli filmlerinden biri olan Black Adam'ın başrolünde ünlü oyuncu Dwayne Johnson yer alıyor. İlk etapta Shazam filminin devamında karşımıza çıkması planlanan Black Adam karakteri için ayrı bir filmin çekilmesine karar verilmişti. Her ne kadar Shazam'ın en azılı düşmanlarından biri olsa da karakterin kendi filminde bir anti kahraman olarak resmedileceğini söyleyebiliriz. 

Black Adam filminde bu karakteri dediğimiz gibi ünlü oyuncu Dwayne "The Rock" Johnson canlandıracak. Ayrıca James Bond serisi başta olmak üzere birçok başarılı yapımda karşımıza çıkan Pierce Brosnan'ın filmin kadrosuna katıldığı duyurulmuş ve oyuncunun Kent Nelson, yani Dr. Fate karakterini canlandıracağı açıklanmıştı. Black Adam filmi daha önce The Shallows ve Jungle Cruise filmlerini de yönetmiş olan Jaume Collet-Serra tarafından yönetilecek. Görüntü yönetmeni koltuğunda ise Dwayne Johnson ile Rampage filminde de çalışan Adam Sztykiel bulunuyor. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2022 18:05
aga bu filmlere artık ne diyeceğimi bilemiyorum.

vfx, güç, sjw pornosu
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2022 20:48
Hepsi birbirinin tamamen kopyası, güç fantezisi filmlere tapmaya devam.

Kalkmışsın bir de alternatif olarak babam ve oğlum diyorsun, cahilliğinizden öeeh artık ya.
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2022 08:14
Tüm sinemayı babam ve oğlumlar ile mi dolduralım? 3d, imax ve ya normal farketmez o kadar para verip, tv'de izlense bile farketmeyecek filmleri mi izleyelim? Sinema artık bu tarz filmler olmazsa disney, netflix yüzünden batacak. Ayrıca filmdeki farklı renkli biri rahatsız ediyorsa sorunlusun acıknet
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Adam filmi için aksiyon dolu bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir