Çekimleri tamamlanan Batgirl filmi iptal edildi

Ersin Kılıç 3.08.2022 - 12:12
Neredeyse tamamlanma aşamasında olan Batgirl filmi iptal edildi. Warner Bros filmin sinema ya da dijitalde yayınlanmayacağını açıkladı.

Uzun süredir yapım aşamasında olan ve sene başında ilk görselleri paylaşılan Batgirl filmi iptal edildi. Warner Bros sürpriz bir açıklama ile neredeyse tamamlanmak üzere olan filmin iptal edildiğini duyurdu. Ayrıca sinema salonları dışında zaten dijital için planlanan (HBO Max) bu filmin dijital mecralarda da yayınlanmayacağı açıklandı.

Neredeyse tamamlanan Batgirl filmi iptal edildi

DC tarafında her zaman olduğu gibi işler bir türlü yolunda gitmiyor. Ezra Miller'ın karıştığı olaylar sebebiyle The Flash filminde yaşanan olayların ardından Batgirl filminin de iptal edilmesi işleri iyice karmaşaya sokmuş durumda. Mali olarak kötü bir dönem geçirdiği bilinen firmanın zaten kısa süreli kar getirecek işlere imza atmak istediği biliniyordu. Yaşanan aksaklıklar ise işleri iyice yokuşa sürecek gibi gözüküyor.

Çekimleri tamamlanan Batgirl filmi iptal edildi

Batgirl filmi Warner Bros. Discovery birleşmesinden önce prodüksiyona başlamış ve çekilmişti. Gelen rapora göre CEO David Zaslav'ın liderliğindeki ekip filmin işe yaramayacağını düşünüyor. Hollywood Reporter ise filmi rafa kaldırılmasının bir başka nedeni olarak maliyet düşürme istenmesi ve HBO Max için filmler yapmak yerine yeniden sinema salonlarına odaklanılması gerektiğini göstermiş. Yani Warner HBO Max filmlerinden kar etmiyor ve bu filmin sinema salonları için yetersiz olduğunu düşünüyor diyebiliriz.

Batgirl başlangıçta HBO Max'e özel olarak düşünülmüş fakat daha sonra sinema salonlarında oynatılmasına karar verilmişti ve bu bağlamda filmin bütçesi de 90 milyon dolara çıkarılarak yeniden çekimler yapılmıştı. Anlaşılan bu çabalar da pek işe yaramamış.

Batgirl filmi Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetiliyordu. Filmde Batgirl karakterine hayat veren Leslie Grace dışında Flash filminde de Batman olarak karşımıza çıkacak Michael Keaton da yer alıyordu. Ayrıca filmde J.K. Simmons, Brendan Fraser ve Jacob Scorpio gibi önemli oyuncular da bulunuyordu.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2022 12:48
90 milyon $ lık film karakteri ve kıyafeti daha çok 10 bin $ lık filme benzemiş :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 18:56
Çok iyi haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 09:32
Tamamlanmışsa neden iptal ediyorlar. Koskoca film çöpe mi gidecek şimdi. Tv de filan göstersinler bari.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2022 07:40
Hay aksi, halbuki patriyarkaya karşı mücadele eden, kötü beyaz adamları tek tek döven ve de toksik masküliniteyi dize getiren bir kahramana sahip çok orijinal bir film izleyecektik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2022 17:36
DC Superman vs Batman filminden sonra asla toparlayamadı çünkü Superman gibi karakteri harcarsan izleyicilerde seni harcar DC. Palavradan filmler devri geçti artık. DC evrenine göre hareket etmeleri gerekiyor.

Sinema ciddiyetini Marvel gibi ele almaları gerekiyor. Marvel in filmleri çok kaliteli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çekimleri tamamlanan Batgirl filmi iptal edildi
İlginizi Çekebilir