Black Adam filmi Koronavirüs sebebiyle ertelenebilir

Ersin Kılıç 1.04.2020 - 17:41
Ünlü oyuncu Dwayne Johnson yaptığı açıklama ile yaz aylarında çekilmesi planlanan Black Adam filminin ilerleyen bir tarihe ertelenebileceğini belirtti.

Black Adam filminden kötü bir haber geldi. DC sinematik evreninin son dönemdeki en başarılı işlerinden biri bildiğiniz gibi Shazam olmuştu. Eğlenceli yapısı ve hikayesi ile ön plana çıkan yapım, gösterimde olduğu süre boyunca konuşulduğu gibi iyi de bir hasılat toplamayı başardı. Black Adam her ne kadar Shazam'ın en azılı düşmanlarından biri olsa da karakterin bu seriden sıyrılıp kendi hikayesinin anlatılacağı bir film ile karşımıza çıkacağı açıklanmıştı. İşte Black Adam filminin çekimlerinin ertelenebileceği açıklandı.

Black Adam filmi Koronavirüs sebebiyle ertelenebilir

Bu filmde Black Adam'ı canlandıracak olan ünlü oyuncu Dwayne "The Rock" Johnson konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Katıldığı bir söyleşide Black Adam filminin durumu sorulan oyuncu, dünyada yaşanan büyük salgın sebebiyle çekimlerin muhtemelen ertelenebileceğini dile getirdi. "Black Adam filmi konusunda oldukça heyecanlıyım. Bu rol için çok sıkı çalışıyorum. Yaz aylarında, temmuz gibi çekimlere başlamamız gerekiyordu. Hala çekimler için bu tarihin planlanıp planlanmadığından emin değilim. Temmuz ayında çekimlere başlayabilmemiz için sanırım her şeyin yolunda gitmesi gerekiyor" sözlerini sarf eden ünlü oyuncu, bir nevi çekimlerin erteleneceğini de belirtmiş.

Black Adam filmi Koronavirüs sebebiyle ertelenebilir

Black Adam filmi daha önce The Shallows ve Jungle Cruise filmlerini de yönetmiş olan Jaume Collet-Serra tarafından yönetilecek. Görüntü yönetmeni koltuğunda ise Dwayne Johnson ile Rampage filminde de çalışan Adam Sztykiel bulunuyor. Normal şartlarda 22 Aralık 2021'de gösterime girmesi planlanan film ile ilgili henüz bir açıklama yok. Olası bir çekim erteleme durumunda muhtemelen vizyon tarihi de ileri bir tarihe atılacaktır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2020 21:06
Açıkcası bana da samimiyetsiz ve aşırı itici geliyor. Aslında oynayacağı rol de itici bir karakter olduğu için rolün hakkını verebilir. Söylentiler doğru çıkarsa Wolverine rolü için de adı geçen Witcher'ımız Henry Cavill, DCEU'ya tekrar Superman olarak bu filmde geri dönebilirmiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2020 13:31
Bu herif bi tek bana mı samimiyetsiz geliyor.(Hızlı ve öfkeli hariç)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Adam filmi Koronavirüs sebebiyle ertelenebilir
İlginizi Çekebilir