Black Desert Online hafta sonu Steam'de ücretsiz

Berat Darıcı 28.02.2020 - 15:19
Black Desert Online 2 Mart Pazartesi 18:00'e kadar Steam üzerinde oynaması ücretsiz. Ayrıca oyunun 3 adet paketinde %40 indirim var.

Kore merkezli Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve ülkemizde yine Pearl Abyss tarafından yayınlanan MMORPG oyun Black Desert Online bu hafta sonu Steam üzerinde ücretsiz bir şekilde kütüphaneye eklenebiliyor. 2 Mart 2020 Pazartesi 18:00'de etkinlik son bulacak. Etkinlikle beraber oyunun paketlerinde de %40 indirim var. Paket isimleri tam olarak aşağıda yazmakta.

[TR&MENA] Black Desert - Bronze to Silver Package
[TR&MENA] Black Desert - Bronze to Gold Package
[TR&MENA] Black Desert - Silver to Gold Package 

Toplam 19 karakterin bulunduğu oyuna geçtiğimiz haftalarda Guardian isimli yeni bir karakter eklendi. Daha çok tank görevi gören karakter Savaş Baltası ve Jördun kullanmakta. Her cumartesi akşam 20:00'de kale savaşlarının yapıldığı oyunda, haritada gezerken yükleme ekranı ile karşılaşmıyorsunuz. Devasa bir haritaya sahip olan oyun ormanlıklar, çöl ve deniz gibi bölgelerden oluşuyor. Oyunda yolculukları at ile gerçekleştiriyorsunuz. Rüya atlar dahil olmak üzere 9 seviye at var. Son zamanlarda oyuncu sayısı iyice artan Black Desert Online büyük oranda pay to win.

Black Desert Online hafta sonu steam'de ücretsiz

Oyuna bu hafta gelen güncelleme ile eklenen sohbet banı sistemi ise çok fazla kötüye kullanıldığı için büyük oranda şikayet almış bulunmakta. 10 adet oyucunun sohbet üzerinden şikayet ederek 1 saat boyunca ban atabildiği sistemde birbirlerine karşı savaşta olan klanlar devamlı rakiplerini banlatmakta. Bilmiyorsanız oyunda klanlar 100 kişiye kadar ulaşabilmekte. Bu yüzden 10 kişinin sohbet yasaklama istemesi kolay organize olunarak yapılan bir işlem.

Ayrıca oyuna bu hafta eklenen güncelleme ile TRI(III) Derece Boss Ekipmanı ve 7 tür Zalim Boss Ekipmanı oyunculara dağıtıldı. Eğer daha yüksek ekipmanlara sahipseniz bu eşyaları NPC'lere satarak  1 Milyar Gümüş Para elde edebilirsiniz.

Etkinlik kurallarını aşağıdan okuyabilirsiniz. Oyunun resmi Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Black Desert Online etkinlik kuralları

- Etkinlik içeriği ve süresi bazı durumlarda değişiklik gösterebilir ya da iptal edilebilir. Değişiklik olması durumunda etkinlik sayfası üzerinden bildirilecek, ayrı bir duyuru yapılmayacaktır.
- Amaçlanan şekilde gönderilen veya kullanılan eşyalar kurtarılamaz.
- Uygunsuz yollarla etkinliğe katıldığınız takdirde diskalifiye edilebilirsiniz, hesabınız kısıtlanabilir veya ödülünüz iptal olabilir.
- Etkinlik hakkındaki sorularınızı lütfen [Destek > Oyuncu Destek] üzerinden bize iletiniz.
- Bu etkinlik [Black Desert Etkinlik Kuralları] çerçevesinde düzenlenmiştir.

Insurgency: Sandstorm PS4 ve Xbox One çıkış tarihleri duyuruldu.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2020 15:38
Division 2 Epic Game Store da 15,45 tl admin böyle dandik oyunları duyurmaktansa sağlam indirimleri duyurun
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2020 22:15
mk okuru isen saygı duyarım sonuçta beğeniler görecedir
fakat mk admini isen olaya şahsi bakmaktan öteye geçemiyorsun derim
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2020 12:24
D2 de benim gözümde dandik statüsünde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.02.2020 16:56
Haftasonu değil, ömür boyu veriyor olması lazım, yanlışlık olmasın?
Misanthropy
Misanthropy 28.02.2020 18:33
Evet haklısın. 56 seviyeye gelindiği zaman kalıcı olarak oyun bizde kalıyor mantığı vardı. Şu anda öyle değil gibi gözüküyor o yüzden direkt ücretsiz yazmak istememiştim, içerik güncellendi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Desert Online hafta sonu Steam'de ücretsiz
İlginizi Çekebilir