Black Desert Online için açık beta süreci bugün itibariyle başladı.

Furkan Güler 29.11.2017 - 14:28
Oyunu hemen denemeye başlayabilirsiniz.

Black Desert Online ile birlikte durgun ilerleme kaydedemeyen MMORPG pazarı, ülkemizde tekrar alevlenmeye başladı. Özellikle Asyalı oyuncuların yakından takip ettiği oyunun kapalı betası hatırlayacağımız üzere güzel etkinlikler eşliğinde geride bıraktığımız haftalarda düzenlenmişti. Sınıfları ve oyunu denemek isteyen meraklı oyuncular, kapalı beta süresince akıllarında oluşan soru işaretlerini sildiler. Şimdi ise oyunun açık beta süreci başladı. Oyunun Türkiye sözcüleri, kapalı betanın ardından düzenlenen açık beta için ön indirme sürecini başlattılar. Eğer oyunu kapalı betada denediyseniz ve oyunun dosyalarını silmediyseniz, küçük bir yama sayesinde oyunu açık betaya hazır bile hale getirebilirsiniz.

Black Desert Online için açık beta süreci bugün başladı

Açık betanın ilerleyen saatlerde açılacağı söyleniyor. Ancak bugün sadece oyunun Efsanevi Paket sürümünü alan oyuncular açık betaya katılabilecek. Bir düşük sürüm paket olan Özel Paket alan oyuncular ise 3 Aralık tarihinde oyuna giriş yapabilecekler. Sınırlı Paket'i alan oyuncular ise 5 Aralık tarihinde oyuna giriş yapma hakkını elde edebilecekler. Son olarak Başlangıç Paketi aldıysanız, oyun sizlere 6 Aralık tarihinde kapılarını aralayacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2017 17:14
Umarım en kısa zamanda ellerinde patlar, aç herifler. Zaten oynayanların %90'ının pc kaldırmayacak. Agaaaa, atları nasıl çiftleştiriyok diye soracakları ve cevap bulamayacakları için,bir kısmı da öyle bırakır. EU server kalitesini beklemeyin boşuna.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Desert Online için açık beta süreci başladı
İlginizi Çekebilir