AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bu arada BDO Ru tarafında itemleri +15 e kadar bastım , bütün classları 30 lvle kadar denedim. Gittim ekran kartı aldım...ultra 60 fps alabilmek için. Bunların hepsi 10 gün içinde gerçekleşti. Sonuç : Grafikler mmorpg için çok iyi. Fakat oyun o kadar ruhsuz ki ; binlerce hareket eden npc (koşuşturan çoluk çocuk-köylüsü , ineği , balıkçısı , falanı , fındığı & fıstığı)hepsi tırt hacı. Yani anlamsız geliyor oynarken , resmen anlamsız geliyor. Bir de yetmiyormuş gibi EU paralı çıkacak. Kusura bakmasınlar ama nanito. Yani oynamam...bu yorumumu dikkate alıp biraz araştırma yapanlar da oynamayacak. Ya da girip bakınıp çıkacaklar. Yahu bu kadar muhteşem grafik neden arkadaş dedim kendime...bu kadar grafik var , kombolar & skill effectler hepsi şahane ama niye resmen bayıyor , çünkü abartılı yani : Gereksiz kalabalık bir görüntü. Çimenleri , çiçekleri hatta böcekleri bile abartılı. Gözleriniz yoruluyor bu kadar ayrıntı yüzünden. Ekran kartı aldım ama o da ironik. Gittim grafikleri low'a çektim ayrıntılardan kurtulmak için. Bari dungeon olaydı , ya da 3 farklı krallık yerine her oyunun klişesi olan iki ayrı ırk sistemi olsaydı pvp daha canlı , daha güçlü sıradan ama bu kadar muhteşem görselliğe her türlü yedirilirdi. BDO'nun sonunu Archeage gibi görüyorum. KR'de 13 class , ru'da 5 class mevcut. EU'ya 8 olarak çıkacak sanırım...oyunun eu versionunda revizyona gidilmeli kesinlikle. NPC ve skill effectleri biraz daha azaltılmalı. Onun dışında crafting ve kısmen sandbox tarafı iyi. Yani özetle oyunun en büyük kusuru gereksiz ayrıntıları , abartılmış detayları ve göz yorucu grafiği. Yani ben ve benim gibi adamlar oyun oynamak istiyor , oyun aleminde yaşamak değil.
2- 30 GB boyutu görev sinematiklerinden ötürüdür sanırım..
3- f2p bir oyun bazı özellikler için ödeme istiyor.
4- Denemek lazım..
5- Rusça tercüman ile bir ön hazırlık yapılabilir, daha iyi bir sunum hazırlanabilirdi..
(Şuursuz Üye)