Black Desert Steam'de kısa süreliğine ücretsiz oldu

Murathan Özlü 8.04.2022 - 09:43
Bir dönemin popüler kore MMORPG oyunu Black Desert Steam'de ücretsiz oldu. Kampanya 13 Nisan'a kadar sürecek. Oyunun yeni eklenti paketi de piyasaya çıktı.

Black Desert Steam'de kısa süreliğine ücretsiz. . Eski adıyla Black Desert Online'ın yeni eklenti paketi Eternal Winter (Sonsuz Kış) eklenti paketi etkinlikleri kapsamında Black Desert Steam'de 13 Nisan'a kadar ücretsiz olarak verilecek. Black Desert'ın yoğun grind gereksinimi ve dövüş sistemi diğer kore MMO'larına benzese de oyunun rol yapma ögeleri, açık dünyası ve özgürlükçü yapısı kendine has.

Black Desert Steam'de gelecek haftaya kadar ücretsiz

Black Desert'ın yeni eklenti paketi Eternal Winter oyunun bugüne kadar ki en büyük eklenti paketi olarak lanse ediliyor. Eternal Winter paketi ile oyuna Mountain of Eternal Winter adında yeni bir bölge ve ejderha pulunda yapılma zırh ve kılıç kuşanan Drakania sınıfı eklendi.

Black Desert Steam
Oyunun yeni eklenti paketiyle birlikte tabi ki yeni boss savaşları, oyun sonu bölgeleri ve buz üzerinde balık avlama özelliği oyuna eklenecek. Ayrıca, oyuna yeni başlayan oyunculara özel açılan yeni bir sunucu - Season Server- ile oyunda ilerleme hızı oldukça artacak ve yeni oyuncuların güncel içeriğe daha kolay ulaşmaları sağlanacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Desert Steam'de kısa süreliğine ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir