Black Mirror, PC ve konsollar için geri dönüyor!

Ersin Kılıç 16.08.2017 - 13:17
THQ Nordic eski efsanelerinden birini tekrar gün yüzüne çıkartıyor
THQ Nordic (Eski adı ile THQ) imzasını taşıyan ve ilk olarak 2003 yılında karşımıza çıkan Black Mirror oldukça beğenilmiş ve farklı teması ile övgü toplamıştı. Daha sonra devam projeleri de gelen Black Mirror projesi yıllar sonra bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Firma yaptığı açıklama ile Black Mirror oyununu PC, PS4 ve Xbox One için duyurdu.

Daha önce The Book of Unwritten Tales, The Dwarves ve The Raven gibi oyunlara imza atan King Art Games tarafından yapımı sürdürülen oyun, eski oyunlar ile aynı temaya sahip olsa da yepyeni bir hikayeye sahip olacak. Bu konuda bir açıklama yapan firma, oyunun serinin eski yapımlarının izinden gittiğini ama bu seriye yabancı olanlar için yeni bir başlangıç sunacağını belirtmiş. Ayrıca TV dizisi ile bir alakası olmadığı bir kez daha vurgulanmış.

Ana seride olduğu gibi point and click türünde olsa da bu türe yeni bir oynanış dinamiğinin kazandırılacağı da gelen bilgiler arasında. 1926 yılında İskoçya'da geçecek olan yapımda babasının ölümü sonrası aile evlerini ilk kez ziyaret eden David Gordon isimli karakteri yöneteceğiz. Karanlık br temaya da sahip olan oyunun 28 Kasım'da çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2017 09:13
Hayatımda oynadığım en güzel adventure serileri arasında geliyor. Hikayesi çok güzeldi tabi son oyunun sonu çok tatmin etmemişti ama umarım bu sefer daha iyi bir sonuç ortaya çıkarabilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2017 16:58
Syphon Filter sandım kalbim duruyodu be Merlin :'(

----------------

Syphon Filter'ın gelmesi çok zor ya, onun da Gex the Gecko gibi talihi bilinmiyor. Ya çıkacak ya çıkmayacak. ;~;

Atilla
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Mirror, PC ve konsollar için geri dönüyor!
İlginizi Çekebilir