Black Myth: Wukong 4K oynanış videosu yayınlandı

Alparslan Gürlek 20.08.2022 - 15:04
Nvidia YouTube kanalı üzerinde paylaşılan ilk Black Myth: Wukong oynanış videosu, 4K RTX açık şekilde hem görüntüsü hem mekanikleriyle ilgi çekiyor.

NVIDIA GeForce YouTube kanalında yayınlanan yeni Black Myth: Wukong oynanış videosu oyunun 4K çözünürlükte RTX teknolojisini kullanarak sunduğu görselliği gözler önüne seriyor. Yayınlanan 8 dakika uzunluğundaki yeni videoda oyuna dair birçok detaya da rastlamak mümkün.

Black Myth: Wukong 4K oynanış videosu çok iyi görünüyor

Yayınlanan yeni oynanış videosunda oyunda ışın izleme teknolojisi kullanıldığı gibi 4K çözünürlükte NVIDIA DLSS teknolojisini de görmek mümkün. Bir boss savaşı ile başlayan videoda görselliğin üst düzeyde olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda oyunun temel yapısını ve dövüş mekaniklerini de gözler önüne sermişler.

Game Science tarafından Unreal Engine ile geliştirilen Black Myth: Wukong Çin mitlerini konu alan bir hikayeye sahip olacak. Henüz resmi bir çıkış tarihi verilmeyen oyun için gelen bu yeni video, aynı zamanda son bir yıl içerisinde oyuna dair karşımıza çıkan ilk yeni oynanış videosu oldu. Oyunun 4K çözünürlük, RTX ve DLSS teknolojilerini destekleyeceği de bu sayede bildiklerimiz arasına katıldı.

Black Myth: Wukong 4K oynanış videosu yayınlandı

Oldukça dikkat çekici görünen yapımın PC, PlayStation ve Xbox konsollarına çıkacağı biliniyor. Ancak geliştiricinin web sitesinde bahsettiği gibi oyunu pürüzsüz çalıştıracak bulut tabanlı oyun hizmetlerine gelebilme olasılığı da söz konusu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2022 12:59
Heralde oyun çıkana kadar bu grafikler eskiycek.Oyun bize sıradan gelecek.
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2022 11:41
Eskimez. Oyun motoru UE 4 den, UE 5 e geçti. Şu an UE 5 ile yapılıyor oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2022 01:31
Elden ring yoldan çekil baban geliyor elden ring üst versiyonu olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Myth: Wukong 4K oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir