Merakla beklenen Black Myth: Wukong inceleme puanları yayınlanmaya başladı. Oyun, eleştirmenlerden genel olarak olumlu geri dönüşler aldı, ancak puanlar arasında belirgin farklılıklar da göze çarpıyor.
Black Myth: Wukong İnceleme Puanları Yayınlanmaya Başladı
Oyun, GamingBolt'tan tam puan alarak 100 üzerinden 100 puanla öne çıkarken, CGMagazine oyuna 95, PC Gamer ise 87 puan verdi. Orta seviyelerdeki puanlar ise GamesRadar+, Noisy Pixel, IGN, GameSpot ve PCMag'den 80 puan aldı. Diğer yandan, Windows Central oyuna 70 puan verirken, TheSixthAxis 60 puanla en düşük notu verdi.
Black Myth: Wukong'un aldığı bu inceleme puanları, oyunun çeşitli yönlerden değerlendirildiğini ve farklı deneyimler sunduğunu gösteriyor.

Game Science tarafından geliştirilen ve Çin'in ünlü halk hikayesi Journey to the West’ten ilham alan bir aksiyon RPG oyunu Black Myth: Wukong, etkileyici görselleri, zorlu oynanışı ve mistik hikayesiyle dikkat çekiyor. Unreal Engine 5 ile geliştirilen bu oyun, görsel kalitesi ve ayrıntılı dünyasıyla şimdiden büyük beğeni topladı.
Oyunda, çeşitli yeteneklerle donatılmış ve dövüş becerilerine sahip Maymun Kral Wukong'un rolüne giriyoruz. Oyun, oyunculara 72 farklı yetenek sunuyor ve bu yetenekler, oyunun ilerleyişinde stratejik olarak kullanılıyor. Black Myth: Wukong'da savaş mekanikleri Sekiro ve Dark Souls gibi oyunları andırıyor, ancak bu oyunda savuşturma yerine düşman saldırılarından kaçmaya daha fazla odaklanılıyor.
Hikaye, epik bir yolculuk etrafında şekilleniyor ve oyunculara çeşitli boss savaşları ve düşmanlarla dolu bir dünya sunuyor. Oyun, büyü, yetenekler, silahlar ve teçhizatlar arasında kombinasyonlar yapmanıza olanak tanıyan derin bir strateji sistemi içeriyor. Ayrıca, oyunun atmosferi ve anlatımı, oyuncuları tamamen içine çekecek şekilde tasarlanmış.

Yorumlar (6)
Yakın dövüş aksiyon rpg oyununda block, parry olmaması, futbol oyununda ara pası olmaması gibi bir şey. Oynanışı çok baltalar, tekdüze hale getirir. Kesin olmalıydı.
Oyun zaten soulslike değilki neden sekiro olsun?
Ign 80 verdiyse bu oyun iyi değildir diye düşünüyorum. Benim gördüğüm en büyük eksik oynanışta çeşitlilik yok ve oyunun parry mekaniği yok. Herşeyden önce ıgn kolay kolay 80 vermez bir oyuna öyle tahmin ediyorum oyunun optimizasyonu kötü olabilir.
Oyun soulslike değil
Sen, Sun Wukongu ne zannettin adam mitolojik bir karakter, o kadar güçlü ki cenneti kaldırabilir budayı bile yenebilir tabi oynanış anlamından bunlar büyük eksik biliyorum ama...
3000 lira ne