Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Black Ops 2, 24 saatte rekor kırdı!

İlk oyunu tam üçe katladı!

Black Ops 2, 24 saatte rekor kırdı!
Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından dağıtımı üstlenilen Call of Duty: Black Ops 2, videosu gösterilir gösterilmez rekor kırdı. Amazon İngiltere'nin belirttiğine göre oyunun ön siparişleri, 24 saatlik aynı dilimde ilk Black Ops oyununun ön sipariş rakamını tam üçe katladı. Bunun rekor olduğunu belirten Amazon İngiltere yetkilileri, belirli bir rakam ise, vermedi.

Black Ops 2, PC, PS3 ve X360 platformları için 13 Kasım'da satışa sunulacak. Black Ops 2 için şu an 300'den fazla kişi çalışıyor.

Black Ops 2, 24 saatte rekor kırdı!

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Call of duty serisi her zaman iyiydi ben çok beğendim mw3 aldım beğendim black ops alacağım şimdi oyunun kendi süper zombi modu bi ayrı güzel eleştiri yapmayın biz paramızı veriyoruz oynuyoruz seviyoruzda.. tutturmuşlar bir battlefield arkadaşım bendede bad company 2 de var ikisinide çok seviyorum.

0 puan
MO
MK Okuru

Abi tamam MW2'den sonrasını sevmeyen çok arkadaş var ama eminimki serinin kalanınıda oynadılar, bunuda oynicaklar ayrıca bence çok kötü değil black ops'u sevmiştim bu da aynısı değilde biraz daha üstüne birşeyler eklenmiş hali ise bildiğin oynarım

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.05.2012 21:52:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Çalışanlara başarılar :) Siz nederseniz diyin COD kötü oyun yapmaz :) Seri battı diyenler hayatlarında COD almışlarmı bir soralım acaba ? O ön sipariş alan arkadaşlarda tüm COD serisi vardır be :) </font></td></tr></table><br></center> çok doğru dedin tuttum seni gardaş :D

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.05.2012 17:39:00 - linecraft demiş ki:</b><br>İlk izlenimlerime göre, oyun iyi olacak gibi, farklılık her zaman iyidir, bu oyun Call of Duty sersinde bir dönüm noktası bile olabilir belki, sebebi ise; farklı bir içerik var gibi, her daha yenileşimci bir havası var gibi, hayırlısı diyoruz bakalım zaman ne görsterir. Ama en önemli olan şey, enerjimiz ve hayal gücümüz bitmesin ki farklı sunumlar yapabilelim.</font></td></tr></table><br></center> Eskiden CoD serisine yon veren koklu degisimleri yapan Infinity Ward'tu simdi ise bunu Treyarch yapiyor. Demekki artik IW'nin pek bir fonksiyonu kalmadi. CoD benim icin MW2 ile bitti. MW2 ilk MW oyununun uzerine birseyler koyabilmisti MW3 ise MW2'den kopyala yapistir yapilmisti.

0 puan
M
mavigitar Simyacı

artık adamlar cod pırt diye oyun yapsalar gene bu kadar ilgi görecek. popülerite bu işte! ama gel gelelim sürekli aynı tencerede ısınıp servis edilen bir yemek gibi düşünün. tiksinç bir hal aldı artık.

0 puan
MO
MK Okuru

vıdeosunu bıle ızlemedım ızlemem de 2 sene once bıraktım

0 puan