Black Ops 2'de takım çalışması ön planda olacak

Ali Osman Uz 18.10.2012 - 16:18
Treyarch, Black Ops 2'nin multiplayer oynanışıyla ilgili bilgiler verdi.
FPS tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Call of Duty: Black Ops 2 hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Black Ops 2'yi gündeme taşıyan son haber, oyunun yapımcısı Treyarch'dan geldi. Stüdyonun iletişim direktörü John Rafacz, Black Ops 2'nin multiplayer oynanışının co-operative (kooperatif) ilerleyiş temelli olduğunu söyledi.

Black Ops 2'de takım çalışması ön planda olacak
Black Ops 2'nin multiplayer oynanışında dengeye çok özen göstereceklerini belirten Rafacz, oyunda seviye atlamak için Boot Camp adlı bir mod olacağını, bu modda yapay zeka kontrollü oyuncularla gerçek oyuncuların bir arada mücadele vereceğini belirtti.

Oyunun yüksek deneyim isteyen diğer modları için bir ısınma ya da eğitim aşaması olarak görülebilecek Boot Camp ile oyuncuların Black Ops 2'ye daha rahat adapte olacağı düşünülüyor. Yeni Black Ops'ta, oyunun temelini takım oyunu ve taktiğin oluşturduğu söyleniyor.

Black Ops 2'de takım çalışması ön planda olacak
Call of Duty: Black Ops 2; PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için 13 Kasım 2012'de piyasaya çıkacak. Oyunun Wii U versiyonunu bekleyenlerin ise ABD'de 18 Kasım'a, Avrupa'da 30 Kasım'a kadar sabretmesi gerekecek. 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2024 14:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Ops 2'de takım çalışması ön planda olacak
İlginizi Çekebilir