
Videoyu izlemeden önce yiyecek ve içeceklerinizi hazır tutun çünkü bu video tam 51 dakika uzunluğunda. Bu videoyu izledikten sonra Call of Duty: Black Ops 2'nin multiplayer'ı hakkında net bilgiler edineceksiniz.
Herkese iyi seyirler...
Multiplayer'ın incelikleri bu videoda

Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>17.08.2012 19:49:00 - RollsROyce demiş ki:</b><br>4+'dan,eksilere düşüyorum..Ah fanlar ah..Çocuksunuz siz çocuk.</font></td></tr></table><br></center> kardeş sen millete fanboy diye laf atıyorsun ama asıl fanboy sensin millete ne karışıyorsun isteyen istediği oyunu alır bf hastası olmuşun sen
Baya iyi olacak gibi görünüyor.
rezalet
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>17.08.2012 16:13:00 - GayMeR demiş ki:</b><br>MK Okuru BF fanboyu arkadaş bir flood yapmayı kesse artık.Yazmayayım diyorum ama resmen içine etti haberin.Büyük ihtimal HardCoreLamer'ın ta kendisidir.Adam ağır fanboy ve resmen sinir krizi geçiriyor her cod haberinde.Bir de bu kadar belli etmese kendini daha iyi olacak.Derin Frekans'tan çektiğimiz yetmedi bir de bunla uğraşıyoruz.Beğenmiyorsan oynama kardeşim neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz yıllardır? Siz tarlada koşturmayı seviyorsunuz biz akıcılığı bu kadar basit.Herkes dişine göre oyun seçer ve oynar.Kimse de karışamaz.Şu sitede BF'ye sataşan bir kişi var mı Allah aşkına? Oyun zevklerine saygı duymayı bileceksin.İnşallah editörler şu adamın da ipini çeker de kurtuluruz ya.Biraz huzur artık yeter yani.</font></td></tr></table><br></center> Ya sen nasıl birisin ya. Halen gelip bana sataşıyorsun. Ben sein gibi değilim. Yazdığımı direkt buradan yazıyorum. Senin gibi hesap açmıyorum ben. Whitebeard falan diğer hesapların kapatılınca böyle oluyor tabii ki. 1- Ben bu haberin altına bir tane yorum yazmadım be ayıp. 2- BF3'e laf atan yok demişsin. He yavrum he sen emin misin yazılanları anladığına. 3- Ben sinir krizleri geçirmiyorum hatta gülüyorum bu yorumları yazarken. Senin haline gülüyorum. 4- Kimseye kötü laf etmedim. "Ay sen COD mu oynuyorsun halen o da oyun mu" diye ergen laflar etmedim. Herkesin oyun zevkine karşı saygım var. Ama hakkında hiç fikir sahibi olmadıkları oyunlara laf atan da var. Ben o kişilere doğru dürüst cevaplar veriyorum. Bana karşılık veremediklerinde direkt "atın şunu bu siteden" diyor(lar). (Büyük ihtimalle hepsi aynı kişidir.) 5-O kadar saygısızsın ki Hardcoregamer bile yazamıyorsun. Ben senin nickname in e laf attım mı? Bu arada sen sadece beni çekemeyen birisin. Daha yazardım ama üşendim zaten çoğunu okumayacağını tahmin ediyorum.
4+'dan,eksilere düşüyorum..Ah fanlar ah..Çocuksunuz siz çocuk.
MK Okuru BF fanboyu arkadaş bir flood yapmayı kesse artık.Yazmayayım diyorum ama resmen içine etti haberin.Büyük ihtimal HardCoreLamer'ın ta kendisidir.Adam ağır fanboy ve resmen sinir krizi geçiriyor her cod haberinde.Bir de bu kadar belli etmese kendini daha iyi olacak.Derin Frekans'tan çektiğimiz yetmedi bir de bunla uğraşıyoruz.Beğenmiyorsan oynama kardeşim neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz yıllardır? Siz tarlada koşturmayı seviyorsunuz biz akıcılığı bu kadar basit.Herkes dişine göre oyun seçer ve oynar.Kimse de karışamaz.Şu sitede BF'ye sataşan bir kişi var mı Allah aşkına? Oyun zevklerine saygı duymayı bileceksin.İnşallah editörler şu adamın da ipini çeker de kurtuluruz ya.Biraz huzur artık yeter yani.