Black Ops Cold War betası için GeForce sürücüleri yayınlandı

Ersin Kılıç 8.10.2020 - 10:20
NVidia yaptığı açıklama ile yeni GeForce sürücü güncellemesinin ekran kartlarını Call of Duty: Black Ops Cold War betasına hazırladığını duyurdu.

NVidia önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Call of Duty: Black Ops Cold War betası için GeForce sürücü güncellemedisi yayınladı. Firmanın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

Black Ops Cold War betası için GeForce sürücüleri yayınlandı

NVIDIA, en yeni GeForce Game Ready sürücüsü ile GeForce oyuncularını önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Call of Duty: Black Ops Cold War beta sürümüne hazırlıyor. 15 Ekim'de yayınlanacak olan beta sürümü, NVIDIA Reflex teknolojisiyle GeForce oyuncularının sistem gecikmesini azaltmasına ve oyunun daha hızlı yanıt vermesine olanak tanıyacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War’a NVIDIA Reflex Desteği

Rekabetçi oyunlarda sistem gecikmesini ölçen ve azaltan devrim niteliğinde bir GPU, G-SYNC ekran ve oyun içi teknoloji paketi olan NVIDIA Reflex'i hali hazırda destekleyen oyunlardan olan Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone’nin yanına Call of Duty: Black Ops Cold War beta sürümü de ekleniyor.

NVIDIA Reflex desteği alan diğer oyunlar arasında Fortnite, Valorant, Apex Legends, Cuisine Royale, Destiny 2, Enlisted, Kovaak 2.0, ve Mordhau yer alıyor.

Call of Duty Black Ops Cold War beta sistem gereksinimleri

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Ops Cold War betası için GeForce sürücüleri yayınlandı
İlginizi Çekebilir