Black Ops II'nin harita paketi bugün Xbox Live'da!

Mert Günhan 30.01.2013 - 15:45
Revolution'ı kaçırmayın
Rekorlar kıran Call of Duty: Black Ops II’nin dört İndirilebilir İçerik (DLC) Harita Paketinden ilki bugün yayınlandı. Activision Blizzard’ın sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. ve ödüllü stüdyo Treyarch’ın yayınladığı Revolution dünyanın çeşitli köşelerinde geçen, birbirinden tamamen farklı dört çokluoyuncu haritası ve yeni “Die Rise” Zombies haritası ile eşsiz miktarda yeni ve “kaçırılmaması gereken” içerik sunuyor.

Revolution ayrıca işleri tersine çevirerek oyuncuların zombi olarak oynamalarına imkan sağlayan yeni Zombies modu “Turned” ve yeni bonus çokluoyuncu silahı “Peacekeeper” gibi seride ilk kez görünen yenilikler de içeriyor. Revolution bugün ilk olarak Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi için XBOX LIVE’a özel olarak yayınlandı, diğer platformlar ise bu pakete daha ileriki bir tarihte sahip olabilecekler. Oyuncular Revolution’ı ayrı olarak veya Call of Duty: Black Ops II DLC Season Pass İndirimli* Paketi bünyesinde satın alabilecekler.

“Revolution eğlence dolu bir paket,” diyor Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia. “Stüdyomuzun tarihindeki en kapsamlı DLC paketini sunmak için inanılmaz sıkı çalıştık: kaykay parkları ve kayak yolları gibi heyecanlı ve dinamik bölgelerde geçen dört haritadan, zombi olarak oynayabilme imkanına, çokluoyuncu modu için yeni bonus silaha kadar Revolution’da sunduğumuz her şey sizleri çılgın bir yolculuğa çıkaracak. Call of Duty hayranlarının paketimizi oynamaya başlamaları için sabırsızlanıyoruz.”

Revolution dünyanın çeşitli bölgelerindeki dört yeni çokluoyuncu haritası ile tüm Call of Duty: Black Ops II oyuncularına hitap eden, eşsiz miktarda içerik sunuyor. “Downhill” yakın mesafeli çatışmalar için mükemmel bir ortam sağlayan, karlar içindeki bir Alp şatosu. “Mirage” her türden oyun stiline hitap eden, kumların harap ettiği lüks bir villa, “Hydro” ise keskin nişancılar için harika saklanma noktalarına sahip olan, Pakistan’daki devasa hidroelektrik santrali. “Grind” ise Venice plajındaki, oyuncuların siper almanın yeni yollarını öğrenmelerini gerektirecek benzersiz kavisli mimariye sahip, rampalar ve yarı silindirlerle dolu bir kaykay parkı.

Zombies hayranları ise Revolution ile zombi aksiyonuna doyacaklar. Öncelikle yeni harita “Die Rise” oyuncuları mahvolmuş bir Çin şehrindeki yıkık gökdelenlerin arasına bırakacak, bu haritada Özel Silahlar zombi sürülerine karşı hayatta kalma açısından büyük rol oynayacak. Revolution’ın yenilikçi yeni Zombies modu “Turned” ise hayranların bu en sevdiği modda işleri tersine çevirecek ve oyunculara zombi olarak oynama imkanı sağlayacak.

Revolution’daki yeni içeriklerin son halkası ise “Peacekeeper”; bu yeni çokluoyuncu silahı tek seferlik, kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Activision ve Treyarch Call of Duty: Black Ops II Revolution’ın çıkışını kutlamak üzere beyzbol süperstarları, San Francisco Giants’tan Matt Cain ile Tapma Bay Rays’ten Evan Longoria’yı bir Call of Duty maçında karşı karşıya getiriyor. Cain ve Longoria heyecan dolu bir savaşta geliştirme ekibi üyelerinden, tanınmış online kişiliklerden ve hayranlardan oluşan takımlara kaptanlık yapacaklar. Oyuncular maçın önemli anlarını Call of Duty: Black Ops II Facebook sayfasından seyredebilecekler:


Black Ops II'nin harita paketi bugün Xbox Live'da!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Ops II'nin harita paketi bugün Xbox Live'da!
İlginizi Çekebilir