Black Panther 2 fragmanı CinemaCon’da gösterildi

Emir Özkayalar 28.04.2022 - 11:24
Marvel Studios, birçok duyuruya imza attığı CinemaCon panelinde Black Panther 2 fragmanı ile katılımcıların karşısına çıktı.

Black Panther 2 fragmanı kapalı kapılar ardında olsa da gösterildi ve yakında internette de yayınlanması bekleniyor. 2018 senesinde beyaz perde de sevenleriyle buluşan Black Panther filmi oldukça ses getirmişti. İlk filmin hemen ardından Marvel, Ryan Coogler ile serinin devam etmesi için anlaşma imzalamıştı.

Ancak filmin yıldızı Chadwick Boseman’ın ani ölümü ile film ertelendi. T’Challa rolüyle filmde önemli bir role sahip olan Chadwick Boseman’ın ölümünün ardından, hayranlar ikinci bir filme pek olası bakmıyordu ancak Marvel ve Coogler, Boseman’ın anısı için seriyi devam ettirme kararı aldıklarını açıkladı. 

Black Panther 2 fragmanı kapalı kapılar ardında gösterildi

Black Panther 2 fragmanı CinemaCon’da gösterildi

Serinin devam filmi olan Black Panther: Wakanda Forever filmi hala gizemini koruyor. Stüdyo, Letitia Wright’ın Shuri’yi, Danai Gurira’nın Okoye’yi, Lupita Nyongo’nun Nakia’yı ve Winston Duke’un M’Baku rolüyle Black Panther 2’de olacağını onayladı. Dominique Thorne’un serinin devam filminde Ironheart olarak rol alacağı kesinleşmişken, Wakanda ve Atlantis savaşında Namor’un kötü adam rolünü üstleneceği teorisi henüz doğrulanmadı. 

Marvel, CinemaCon 2022’de Disney’in sunumunda Black Panther: Wakanda Forever’dan kısa bir fragmanı izleyenlerin beğenisine sundu. Görüntüde Shuri, Okoye ve Nakia’nıın bir savaşın ön saflarında birleştiğini gösteriyordu. Düşmanın kim olduğu görülmese de hayranlar tarafından Namor olabileceği söylentileri artmış bulunmakta. Shuri’nin devam filminde Black Panther’in savaş kıyafetini giyeceği dönen güçlü söylentiler arasında. Filmin çıkış tarihi netleşmemişken, filmden görüntülerin farklı platformlarda yayınlanması için biraz daha süre var gibi gözüküyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther 2 fragmanı CinemaCon’da gösterildi
İlginizi Çekebilir