Black Panther filminin uzunluğu Marvel tarafından açıklandı

Hakan Hervenik 6.02.2018 - 17:14
Wakanda maceramız kaç dakika sürecek?

Black Panther'in artık kaç dakika süreceğini biliyoruz. Marvel hayranları, Wakanda'da 134 dakika geçirecek. Avengers: Infinity War öncesi son durak olan Black Panther, hayranlar tarafından uzun bir süredir bekleniyor. Bunun temel sebebi ise, Sinematik Evren'de şimdiye kadar görülmemiş bir temaya sahip olacak olması. Teknolojik olarak dünyanın en gelişmiş ülkesi olan ama dünyadan gizli olarak yaşamını sürdüren Wakanda'da geçireceğimiz bu 134 dakika aksiyon dolu olacak.

Black Panther filmi kaç dakika sürecek?

Black Panther kimdir?

T'Challa (Black Panther) bir Afrika ülkesi olan Wakanda'nın kralı T'Chaka'nın oğludur. Wakanda'nın ekonomisindeki en büyük avantaj çok nadir bulunan özel bir metal biçimi olan "vibranyum" çıkartılan madenlerdir. Babası vibranyum madenlerini ele geçirmeye çalışan Ulysses Klaw tarafından öldürülünce T'Challa intikam almaya yemin etti ve madenlere yapılan saldırıyı engellemeyi başardı.

Avrupa ve Amerika'daki en iyi okullarda okuyarak eğitimini tamamlayan T'Challa babasının tahtını teslim almak için geri döndü. Dövüş ve avcılık konusunda sınavlardan geçerek fiziksel yeteneklerini ispatlamayı başardı. Wakanda'nın panter tanrısı olan Black Panther ünvanını aldı. T'Challa'nın yönetimindeki Wakanda modern ve yüksek teknolojiye sahip, fakat Afrika geleneklerine de sıkı sıkıya bağlı bir ülke oldu. T'Challa kendisine yakıştırılan Black Panther adıyla ülkesinin en iyi savaşçılarını yönetip iç ve dış tehditlere karşı ülkesini korudu. Bu sırada Fantastik Dörtlü ve Kaptan Amerika gibi dostlar edindi.

T'Challa, Wakanda ile bağlantılı bir cinayeti araştırmak için New York'a gitti. Yokluğu sırasında Wakanda'da çıkan sivil savaş ve politik yozlaşma yüzünden tahtını kaybetti. Ülkesine geri dönmeyip ABD'de kalan T'Challa kendisine yeni bir kimlik edindi ve Black Panther olarak maceralarına da devam etti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther filminin uzunluğu Marvel tarafından açıklandı
İlginizi Çekebilir