Black Panther için hediye bilet kazanmak ister misiniz?

Ersin Kılıç 12.02.2018 - 16:23
Black Panther için 3 kişiye çift kişilik sinema bileti hediye ediyoruz!

Black Panther filmi için 3 kişiye çift kişilik bilet veriyoruz. Merlin'in Kazanı olarak takipçilerimizi merakla beklenen ve 16 Şubat 2018'de gösterime girecek olan Black Panther filminin biletini hediye ediyoruz. Yarışmaya katılan takipçilerimizden seçeceğimiz 3 kişi bizden film için çift kişilik bilet kazanacak.

Black Panther filmine hediye bilet veriyoruz

Yarışmaya katılmanız için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Merlin Sinema Facebook sayfasını beğenmek ve buradan ulaşabileceğiniz gönderiyi kendi profil sayfanızda herkese açık olarak paylaşmak. Kazanan kişiler bizden Cinemaximum salonlarında geçerli olmak üzere çift kişilik bilet kazanacaklar.

Güncelleme: Black Panther yarışmasını kazananlar belli oldu. Aytaç Çeşmebaşı, Ogan Özbay ve Cengizhan Türkkuşu bizden çift kişilik Black panther bileti kazandılar. Bir başka yarışmada görüşmek üzere, katılan herkese teşekkürler.

Black Panther için hediye bilet kazanmak ister misiniz?

Black Panther filmi hakkında

Marvel Stüdyoları’nın “Black Panther” filminde T’Challa Wakanda Kralı olan babasının ölümünden sonra tahta geçmek ve kral olarak hakkı olan yerini almak için eve döner, izole, teknolojik olarak ileri Afrika ulusuna. Ama güçlü bir eski düşman ortaya çıkınca, Wakanda'nın ve tüm dünyanın geleceğini tehlikeye atacak bir çatışmanın içine çekilinceT’Challa’ın ve Black Panther'in kral olarak azmi test edilir. İhanet ve tehlikeyle karşı karşıya kalınca, genç kral tüm müttefiklerini toplamalı ve düşmanlarını yenmek ve halkının ve yaşam tarzlarının güvenliğini emniyete almak için Black Panther'in tüm gücünü ortaya koymalıdır.
“Black Panther” başrollerinde Chadwick Boseman (“Captain America: Civil War,” “Get on Up”), Michael B. Jordan (“Creed,” “Fruitvale Station”), Oscar ödüllü Lupita Nyong’o (“Star Wars: The Force Awakens,” “12 Years a Slave”), Danai Gurira (“The Walking Dead,” “All Eyez on Me”), Martin Freeman (“Hobbit” trilogy, “Sherlock”), Daniel Kaluuya (“Get Out,” “Sicario”), Letitia Wright (“Urban Hymn,” “Glasgow Girls”), Winston Duke (“Person of Interest, “Modern Family”), Oscar adayı olmuş Angela Bassett (“American Horror Story,” “London Has Fallen”), Oscar ödüllü Forest Whitaker (“Rogue One: A Star Wars Story,” Lee Daniels’ “The Butler”) ve Andy Serkis (“Avengers: Age of Ultron,” “Star Wars: The Force Awakens”).
Yönetmen Ryan Coogler (“Creed,” “Fruitvale Station”) senaryoyu Joe Robert Cole (“The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”) ile birlikte yazdı. Yapımcılar Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nate Moore ve Jeffrey Chernov, ayrıca Stan Lee baş yapımcı.
“Black Panther” yaratıcı danışman grubunda Coogler'ın her zamanki iş ortakları var: görüntü yönetmeni Rachel Morrison, ASC (“Dope,” “Fruitvale Station”), yapım tasarımcısı Hannah Beachler (“Creed,” “Fruitvale Station”) ve editör Michael P. Shawver (“Creed,” “Fruitvale Station”); ile birlikte editör Debbie Berman (“Spider-Man: Homecoming,” “Timeless”), ksotüm tasarımcısı Ruth E. Carter (“Selma,” Lee Daniels’ “The Butler”), Oscar ödüllü makyaj tasarımcısı Joel Harlow (“Star Trek Beyond,” “Black Mass”) ve yedi Oscar adaylığı olan özel efekt uzmanı Dan Sudick (“Captain America: Civil War,” “Marvel’s The Avengers”). 
Marvel Stüdyoları'nın “Black Panther” filmi 16 Şubat 2018 tarihinde vizyona girecek.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 22:00
Eyv merlin biz biletimizi aldik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2018 02:27
İstemem (Soru cevapsız kalmasın diye yazdım)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2018 20:35
Hocam beyazlar filme gidebiliyor mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther için hediye bilet kazanmak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir