Black Panther'in yeni posterinde aksiyon sahnelerine odaklanılmış

Ersin Kılıç 2.12.2017 - 14:44
Infinity War öncesi son durak

Black Panther an itibari ile Marvel Sinematik Evreni'nin en önemli filmlerinden biri konumuna yerleşmiş durumda. Bunun en büyük sebebi ise tabi ki Avengers: Infinity War filmi. Bu filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve rekorlar kıran ilk fragmanında sık sık Wakanda görüntüleri görmüş ve burasının ne kadar önemli bir yer olduğunu kavramıştık. Yani bu filmde muhtemelen henüz ortaya çıkmayan sonsuzluk taşına dair bilgilere ulaşabiliriz. Nitekim Infinity War filmindeki Wakanda sahnelerinin de bu nedenle gözüktüğü tahmin ediliyor.

Black Panther için yeni bir poster yayınlandı

İşte bu kadar önemli olan film için yeni medyalar da gelmeye devam ediyor. Filme ait uluslararası posterler de gelmeye başladı. Postere baktığımızda ise filmin en aksiyon dolu sahnelerinden biri olan araç takip sahnelerinin kullanıldığını görüyoruz. Bu postere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ryan Coogler'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker ve Andy Serkis gibi oyuncular bulunuyor. Filmin gösterim tarihi ise 16 Şubat 2018 olacak.

Black Panther için yeni bir poster yayınlandı

Black Panther için yeni bir poster yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther için yeni bir poster yayınlandı
İlginizi Çekebilir