Black Panther ve Killmonger dövüşü internette yayınlandı

Hakan Hervenik 31.01.2018 - 12:03
Bildiğin taht kavgası.

Black Panther'in geçtiğimiz günlerde yapılan galasından sonra herkesin konuştuğu isim Micheal B. Jordan'ın hayat verdiği Killmonger karakteri oldu. En iyi Marvel kötüsü olarak bahsedilen Erik Killmonger'ın Black Panther ile arasındaki dövüşün kısa bir bölümü internette yayınlandı. Marvel'ın uzun aradan sonra kopya kötü adam sistemine geri dönüş yaptığı Black Panther, 16 Şubat'ta vizyona girecek. Aşağıdan yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

Black Panther ve Killmonger dövüşü internette yayınlandı

Black Panther kimdir?

T'Challa (Black Panther) bir Afrika ülkesi olan Wakanda'nın kralı T'Chaka'nın oğludur. Wakanda'nın ekonomisindeki en büyük avantaj çok nadir bulunan özel bir metal biçimi olan "vibranyum" çıkartılan madenlerdir. Babası vibranyum madenlerini ele geçirmeye çalışan Ulysses Klaw tarafından öldürülünce T'Challa intikam almaya yemin etti ve madenlere yapılan saldırıyı engellemeyi başardı.

Avrupa ve Amerika'daki en iyi okullarda okuyarak eğitimini tamamlayan T'Challa babasının tahtını teslim almak için geri döndü. Dövüş ve avcılık konusunda sınavlardan geçerek fiziksel yeteneklerini ispatlamayı başardı. Wakanda'nın panter tanrısı olan Black Panther ünvanını aldı. T'Challa'nın yönetimindeki Wakanda modern ve yüksek teknolojiye sahip, fakat Afrika geleneklerine de sıkı sıkıya bağlı bir ülke oldu. T'Challa kendisine yakıştırılan Black Panther adıyla ülkesinin en iyi savaşçılarını yönetip iç ve dış tehditlere karşı ülkesini korudu. Bu sırada Fantastik Dörtlü ve Kaptan Amerika gibi dostlar edindi.

T'Challa, Wakanda ile bağlantılı bir cinayeti araştırmak için New York'a gitti. Yokluğu sırasında Wakanda'da çıkan sivil savaş ve politik yozlaşma yüzünden tahtını kaybetti. Ülkesine geri dönmeyip ABD'de kalan T'Challa kendisine yeni bir kimlik edindi ve Black Panther olarak maceralarına da devam etti.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2018 21:25
Man of Steel gömülen bir film ama sondaki final bossdaki cgı kalitetesi nerede bundaki nerede...Onu geçtim 2003'deki Matrix 3'deki Cgı kalitesi bundan daha iyiydi.Marvel feket bakımından çok başarılıydı ama birkaç filmdir hayal kırıklığı yapıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
BatenKaitos
BatenKaitos 1.02.2018 09:47
Yalnız filmin bu görüntüye kadar olan fragman kısımları çok hoş ve ilgi çekici hazırlanmış ama bu dövüş sahnesiyle beraber eğer bu son dövüş sahnesinden bir görüntü ise benim için hayal kırıklığı oldu. Yani karakterin tamam biliyorduk çoğunlukla CGI olacağını ama en azından Civil War'daki gibi aktör temel hareketleri en azından kendisi yapsaymış. Çok sallama ve ayağa kalmkasıyla, yere düşmesiyle, yumruk atmasıyla, koşmasıyla bile CGI olduğu bariz şekilde belli olarak dövüş geçiyor, göz zevkimi yerle bir etti diyebilirim. Abartı olacak belki bir çok kişiye göre ama 2003'te çıkan Matrix 3'teki Ajan Smithle CGI dövüşü bundan daha hoş duruyordu. İnanılmaz, yani, sene 2018 hiç özenerek yapılmamış gibi sanki...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2018 02:52
bu ne boktan bi cgi la. bundan 10 yıl önce cgi o kadar hakkıyla kullanılıyordu ki gerçek mi değil mi anlaşılmıyordu bile. şimdi o kadar ele ayağa düştü ki adamlar pixar animasyon filmi gibi her şeyi cgi ile yapıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 13:23
Dövdüğü adam bile zenci. Nası ırkçı bi filim la. Kötülerin de alayı beyazdır ha.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther ve Killmonger dövüşü internette yayınlandı
İlginizi Çekebilir