Black Panther'den 'Kralım sen çok yaşa' fragmanı

Hakan Hervenik 14.01.2018 - 13:58
Kralım sen çok yaşa

Önümüzdeki ay vizyona girecek olan Black Panther için Disney'in reklam çalışmaları son hızı ile devam ediyor. Son zamanlarda vizyona giren büyük filmlerin son ayı genellikle  iki- üç günde bir yayınlanan TV Spot'lar ile geçmekte. Black Panther için yayınlanan yeni TV Spot'un konusu da "Kralım sen çok yaşa". Aşağıdan yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz. Black Panther, 16 Şubat'ta sinemalarda.

Black Panther, "Kralım sen çok yaşa" TV Spot'u

Black Panther kimdir?

T'Challa bir Afrika ülkesi olan Wakanda'nın kralı T'Chaka'nın oğludur. Wakanda'nın ekonomisindeki en büyük avantaj çok nadir bulunan özel bir metal biçimi olan "vibranyum" çıkartılan madenlerdir. Babası vibranyum madenlerini ele geçirmeye çalışan Ulysses Klaw tarafından öldürülünce T'Challa intikam almaya yemin etti ve madenlere yapılan saldırıyı engellemeyi başardı.

Avrupa ve Amerika'daki en iyi okullarda okuyarak eğitimini tamamlayan T'Challa babasının tahtını teslim almak için geri döndü. Dövüş ve avcılık konusunda sınavlardan geçerek fiziksel yeteneklerini ispatlamayı başardı. Wakanda'nın panter tanrısı olan Black Panther ünvanını aldı. T'Challa'nın yönetimindeki Wakanda modern ve yüksek teknolojiye sahip, fakat Afrika geleneklerine de sıkı sıkıya bağlı bir ülke oldu. T'Challa kendisine yakıştırılan Black Panther adıyla ülkesinin en iyi savaşçılarını yönetip iç ve dış tehditlere karşı ülkesini korudu. Bu sırada Fantastik Dörtlü ve Kaptan Amerika gibi dostlar edindi.

T'Challa, Wakanda ile bağlantılı bir cinayeti araştırmak için New York'a gitti. Yokluğu sırasında Wakanda'da çıkan sivil savaş ve politik yozlaşma yüzünden tahtını kaybetti. Ülkesine geri dönmeyip ABD'de kalan T'Challa kendisine yeni bir kimlik edindi ve Black Panther olarak maceralarına da devam etti.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2018 17:22
Zenci süpermeni bu olasa gerek :D
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2018 16:41
O rolü dizilerde Luke Cage üstleniyor :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2018 20:50
Bu heriflerde kaç tane süper kahraman var anlamadım ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther'den 'Kralım sen çok yaşa' fragmanı
İlginizi Çekebilir