Black Panther'ın 4K Bluray ve DVD sürümü ne zaman çıkacak?

Hürkan Çalışkan 12.04.2018 - 10:02
Black Panther, Marvel’a kazandırmaya devam edecek.

Marvel’ın Captan Amerika: Kahramanların Savaşı ile bize tanıttığı, aynı zamanda solo filmi ile de sinema salonlarını kasıp kavuran ve gişe rekorları kırmaya devam eden Black Panther’ın televizyonlarımıza ne zaman konuk olacağı belli oldu. Sinemalarda  gösterimi devam eden yapım, an itibari ile 1 milyar 299.9 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başararak Marvel’ın yüzünü güldürmeyi başardı.

Black Panther''ın 4K Bluray ve DVD sürümü geliyor.

Sinema başarısının ardından evlerimize konuk olamaya hazırlanan Black Panther’in, 8 mayıs’ta ilk önce Marvel'ın seçtiği belirli sitelerde ve 15 Mayıs'ta ise 4K ve Bluray olarak tüm marketlerden satın alınabilir olacağı belirtildi. Ayrıca filmin Home Video sürümü ekstra içerikler barındıracak. Bonus içerikler arasında filmde kullanılmayıp silinmiş sahneler, yapılan çekim hataları ve yapım süreci ile ilgili diğer görüntüler yer alacak.

16 Şubat’ta vizyona giren film, hem izleyiciler hem de eleştirmenlerden genel anlamda olumlu eleştiriler almıştı.Gişe anlamında da başarılı sonuçlar alan yapım, önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filmi için de beklentiyi üst seviyeye çıkarıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2018 13:28
Açıkcası karakter ilgimi çekmediği için izlemedim fakat bu kadar izlenmeye değecek bir film mi bu ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther'ın 4K Bluray ve DVD sürümü ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir