Black Panther'ın arabalı kovalama sahnesi yayınlandı

Hakan Hervenik 26.01.2018 - 17:04
Black Panther'in teknolojisi bir hayli uçuk.

Black Panther filminin fragmanlarda sürekli gösterdikleri arabalı kovalama sahnesi Marvel tarafından internette yayınlandı. Black Panther'in yeni zırhına ve özelliklerine dikkat çekmek için yayınlanan bir dakikalık videoda uzaktan simülasyon ile kontrol edilen Lexus otomobili de görmekteyiz. Aşağıdan yayınlanan  videoyu izleyebilirsiniz.

Black Panther'ın arabalı kovalama sahnesi yayınlandı

Black Panther kimdir?

T'Challa (Black Panther) bir Afrika ülkesi olan Wakanda'nın kralı T'Chaka'nın oğludur. Wakanda'nın ekonomisindeki en büyük avantaj çok nadir bulunan özel bir metal biçimi olan "vibranyum" çıkartılan madenlerdir. Babası vibranyum madenlerini ele geçirmeye çalışan Ulysses Klaw tarafından öldürülünce T'Challa intikam almaya yemin etti ve madenlere yapılan saldırıyı engellemeyi başardı.

Avrupa ve Amerika'daki en iyi okullarda okuyarak eğitimini tamamlayan T'Challa babasının tahtını teslim almak için geri döndü. Dövüş ve avcılık konusunda sınavlardan geçerek fiziksel yeteneklerini ispatlamayı başardı. Wakanda'nın panter tanrısı olan Black Panther ünvanını aldı. T'Challa'nın yönetimindeki Wakanda modern ve yüksek teknolojiye sahip, fakat Afrika geleneklerine de sıkı sıkıya bağlı bir ülke oldu. T'Challa kendisine yakıştırılan Black Panther adıyla ülkesinin en iyi savaşçılarını yönetip iç ve dış tehditlere karşı ülkesini korudu. Bu sırada Fantastik Dörtlü ve Kaptan Amerika gibi dostlar edindi.

T'Challa, Wakanda ile bağlantılı bir cinayeti araştırmak için New York'a gitti. Yokluğu sırasında Wakanda'da çıkan sivil savaş ve politik yozlaşma yüzünden tahtını kaybetti. Ülkesine geri dönmeyip ABD'de kalan T'Challa kendisine yeni bir kimlik edindi ve Black Panther olarak maceralarına da devam etti.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2018 18:13
Arabalarda mı siyah :D:D:D:D La ne ırkçı film be.
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2018 12:29
Aslında siyahlık beyazlığın ırkla bir ilgisi yok. Ama dünyaya adalet sağlayan amerika ve avrupanın şua an olduğu gibi yine çok adeletli zamanlarında siyahlara zulmettikleri için şuan ırkçılık olarak algılanıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2018 22:44
filmin herşeyini gördük zaten taşı da gösterin gitmeyelim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther'ın arabalı kovalama sahnesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir