Black Panther'ın devam filminde kötü karakterimiz geri gelebilir

Furkan Güler 31.01.2019 - 13:59
Aslında teknik olarak kendisinin ilk filmde öldüğüne şahit olmamıştık.

Geçtiğimiz senenin en iyi filmleri arasında gösterilen ve Akademi Ödülleri (Oscar) kategorileri arasında birden fazla kategoride aday olan Black Panther, Marvel tarafının en çok izlenen filmlerinden bir tanesi oldu. Politik ayrımcılık popüler olduğundan ve siyahi bir karakter olduğu için sinemada ekstra bir başarıya ulaşan Black Panther, ikinci filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. İkinci filmin ne zaman geleceği belli olmasa da, ilk filmin başarısı yapımcıları ikinci bir film yapmaya itti diyebiliriz.

Killmonger, Black Panther'ın devam filminde olabilir

Şimdi ise Black Panther filminin yıldızlarından olan Angela Bassett'in eşi aktör Courtney B. Vance, ikinci Black Panther filmi hakkında konuştu. İkinci filmde, ilk filmde gözüken tüm karakterlerin olacağını söyleyen Bassett, Screen Actors Guild töreninde Michael B. Jordan'ı vurgulayarak Killmonger'ın da ikinci filmde bulunacağına dikkat çekti.

İlk filmde T'Challa ile savaşını kaybeden Killmonger'ın öldüğünü teknik olarak görmemiştik. Belki de yapımcılar, Wakanda'nın üstün teknolojisini kullanarak senaryo dahilinde Killmonger'ı tedavi etmiş olabilir. Marvel'ın en sevilen kötü adamlarından bir tanesi haline gelen Killmonger, özellikle Amerika'da büyük bir hayran kitlesine sahip.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alpertekmeci
Alpertekmeci 1.02.2019 07:44
Ulysses Klaue gibi sağlam bir kötü karakteri harcadılar, Killmonger'a gerek yoktu.
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2019 17:32
Onuda hortlatırlar belki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther'ın devam filminde kötü karakterimiz geri dönebilir
İlginizi Çekebilir