Black Panther filminin uluslararası fragmanında yeni sahneler var

Ersin Kılıç 12.12.2017 - 13:23
Filmin uluslararası fragmanı yayınlandı

Black Panther filmi bildiğiniz gibi özellikle hikaye açısından merakla bekleniyor. Bunun en büyük nedeni ise hikayenin bir şekilde Avengers: Infinity War hikayesine bağlanacak olması. Bu filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve rekor kıran ilk fragmanında sık sık Wakanda'yı görmüş ve Sonsuzluk Taşları'ndan birinin burada olabileceğini düşünmüştük. İşte hikaye açısından bu kadar önemli olan Black Panther için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Black Panther'ın uluslararası fragmanı yayınlandı

Uluslararası fragmanlar fark edebileceğiniz gibi daha çok Japonya ve Çin pazarı için geliyor. Filmin bu yeni fragmanına baktığımızda daha önce görmediğimiz birçok sahneye yer verildiğini de görüyoruz. Hem hikaye gidişatı hem de aksiyon anlamında önemli sahneler fragmanda kendisine yer bulmuş. Filmin bu yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Ryan Coogler'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmde Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker ve Andy Serkis gibi oyuncular bulunuyor. Filmin gösterim tarihi ise 16 Şubat 2018 olacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 19:16
Ah Lexus'um neler yaptılar sana? ;'(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 18:35
Şimdi anladım.Sony'nin Spider-Man'i MArvel'den ayırmasından sonra yeni bir Örümcek adam yaratma çabasındalar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther'in yeni fragmanında yeni görüntüler var
İlginizi Çekebilir