Black & White 2'den ses çıktı.

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Piyasaya çıktığında deyim yeri
Piyasaya çıktığında deyim yerinde ise tam bir devrim yaşatan, konusu ile kimi çevreleri kızdıran tanrı simülasyonu Black & White'ın ikincisi için uzun süredir sessiz sedasız bir çalışma sürüyordu. Sonunda oyunla ilgili resmi bir açıklama yapıldı ve Peter Molyneux E3 fuarında bir kaç soruyu yanıtladı. İşte yapımcısının ağızından Black & White 2:

"Yeni oyunumuz ilkinden çok daha kapsamlı olacak. Genel oyun yapısı "Tribute Points" ismi verdiğimiz bir sisteme dayalı olacak. Bu puanları, yaratığınızı kullanarak, onu eğiterek, yeni haritaları araştırarak kazanacaksınız. Yine bu puanları; bina yapımında, yeni silahlar üretmede, yaratığınıza yeni bilgiler ve büyüler öğretmede kullanacaksınız. Tahmin edeceğiniz gibi, oyunun çoklu oyuncu modu da olacak ve bahsini ettiğimiz Tribute puanları önem kazanacak.

Black & White 2 projesi düşündüğümüzden daha kapsamlı bir yapı sunduğundan yapımı da uzun sürdü. İyi haber ise oyunumuzu bu sonbahar piyasaya çıkartmayı düşünüyoruz. Daha sonra ise oyuna sahip olan herkesin ücretsiz indirebileceği çeşitli eklentileri sunacağız."
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 01:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black & White 2'den ses çıktı.
İlginizi Çekebilir