Black Widow filmi için yeni bir video daha yayınlandı

Ersin Kılıç 3.02.2020 - 12:01
Scarlett Johansson'ın başrolde yer aldığı Black Widow filminden TV reklamı da geldi

Marvel'ın bu yıl yayınlayacağı filmlerden biri olan Black Widow filmi için yeni bir video daha yayınlandı. Amerikan Futbol Ligi'nin finali olan Super Bowl'da yayınlanan bu yeni TV reklamında daha önce görmediğimiz bazı sahnelere ve tabi ki aksiyon anlarına yer verilmiş.

Black Widow filmi için yeni bir video daha yayınlandı

Öncelikle haberin bundan sonrasının Marvel Sinematik Evreni'ni yakından takip etmeyen kişiler için spoiler, yani keyif kaçırıcı olabileceğini belirtelim. Endgame filminde bildiğiniz gibi Natasha Romanoff'a, yani Black Widow karakterine veda etmiştik. Bu filmde ise karakterin Infinity War filminden önce neler yaptığına odaklanılacak. Filmin Civil War ve Infinity War zamanı arasında geçeceği daha önceden açıklanmıştı. Zaten fragmanda da olduğu gibi "The Avengers benim ilk ailem değildi" ifadesinden olayın özünü az çok kavramış oluyoruz.

Taskmaster karakterinin ana kötü olarak karşımıza çıkacağı Black Widow filminde muhtemelen Scarlett Johansson'ı son kez Natasha Romanoff olarak izleyeceğiz. 1 Mayıs 2020'de gösterime girecek olan filmde Scarlett Johansson dışında Rachel Weisz, David Harbour ve Florence Pugh gibi oyuncular da yer alacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Widow filmi için yeni bir video daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir