Black Widow filminin son fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 9.03.2020 - 17:08
Scarlett Johansson'u bir kez daha Natasha Romanoff rolünde izleyeceğimiz Black Widow filminin son fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı

Natasha Romanoff karakterine odaklanacak olan Black Widow filminin yeni ve aynı zamanda son fragmanı yayınlandı. Marvel'ın MCU için bu yıl yayınlayacağı filmlerden biri olan Black Widow filminin bu yeni videosu aksiyonun tavan yapacağının da göstergesi olmuş. Yayınlanan bu son fragman sonrasında filmle ilgili artık sadece tv reklamları ve kısa teaser videoları ile karşılaşacağız.

Black Widow filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı

Öncelikle haberin bundan sonrasının Marvel Sinematik Evreni'ni yakından takip etmeyen kişiler için spoiler, yani keyif kaçırıcı olabileceğini belirtelim. Eğer Endgame filmini hala izlemediyseniz ve MCU'da güncel değilseniz haberimizden koşarak uzaklaşabilirsiniz :)

Avengers: Endgame filminde bildiğiniz gibi Natasha Romanoff'a, yani Black Widow karakterine veda etmiştik. Ruh Taşı için kendini feda etmek zorunda kalan Romanoff, Ruh Taşı'nın Hawkeye'a geçmesini sağlamıştı. Bu filmde ise karakterin Avengers: Infinity War filminden önce neler yaptığını göreceğiz. Filmin Civil War ve Infinity War zamanı arasında geçeceği daha önceden yapım ekibi tarafından açıklanmıştı. Zaten fragmanlarda da sık sık "The Avengers benim ilk ailem değildi" ifadesinin geçtiğini görüyoruz. Black Widow filminde karakterin ailesini daha yakından tanıma şansına erişeceğiz.

Taskmaster karakterinin ana kötü olarak karşımıza çıkacağı Black Widow filminde daha sonra büyük bir sürpriz olmaz ise Scarlett Johansson'ı son kez Natasha Romanoff olarak izleyeceğiz. 1 Mayıs 2020'de gösterime girecek olan filmde Scarlett Johansson dışında Rachel Weisz, David Harbour ve Florence Pugh gibi oyuncular da yer alacak. Filmin bu son fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2020 13:42
Nataşam geri dönmüş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Widow filminin son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir