Blade & Soul tam 1 milyon kullanıcıyı gördü!

Hürcan Köse 26.01.2016 - 13:00
Oyun inanılmaz bir başarı tablosu sergiledi
Birkaç gün önce Avrupa ve Kuzey Amerika oyuncularına ücretsiz olarak açılan Blade & Soul'un, maksimum sunucu kapasitesine ulaştığı için yeni sunucular açtığının haberini vermiştik. Oyun çok rağbet gördü ve bir sürü kullanıcı tarafından oynandı.

NCSOFT'un bugün yaptığı açıklamaya göre oyunun aktif kullanıcı sayısı 1 milyona ulaşmış. Ama elbette oyunun daha önce Kore'de de oynanmakta olduğunu unutmamakta fayda var.

NCSOFT West'in CEO'su Songyee Yoon şöyle konuştu;

"NCSOFT'ta, kullanıcılarımıza tüm oyunlarımızda alabilecekleri en iyi tecrübeyi sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnsanların Blade & Soul'u bu kadar heyecanlı bir şekilde beklemesi gurur verici. Oyuncularımızın elde edebilecekleri en iyi zamana sahip olabilmeleri için elimizden geleni yapacağız."

Önümüzdeki aylarda Blade & Soul'a sırayla yeni güncellemeler gelmeye başlayacaktır. Henüz ilk haftasında oyun şimdiden bu kadar popüler olduğu için NCSOFT'un bu popülariteyi korumak adına birçok şey yapacağı kesin.

Blade & Soul tam 1 milyon kullanıcıyı gördü!
 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2016 03:28
oyun çok iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2016 17:37
İtem droplarda bid olayını kaldırırlarsa daha güzel olur diye düşünüyorum. İhtiyacı olmamasına rağmen değersiz bir item için 30 silver atan troller var oyunda...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blade & Soul tam 1 milyon kullanıcıyı gördü!
İlginizi Çekebilir