Blade & Soul'a yeni sunucular eklendi

Hürcan Köse 25.01.2016 - 11:43
Oyun çok başarılı bir başlangıç yaptı
Blade & Soul, Doğu çıkışında çok sevilmiş ve Batı'daki oyuncular tarafından da merakla beklenen bir oyun olmuştu. Hatta bizzat ben de Blade & Soul'u manyak gibi bekleyen oyunculardan birisiydim. Oyun açıldığı gün giriş yaptım ve karşılaştığım ilk şey maalesef oyuna girerken beklemem gereken kullanıcı sırası oldu.

Oyun oldukça başarılı bir çıkış yaptığı için sunucular beklenenden fazla ilgiyle karşılaştı ve bu da oyuncuların oyuna girerken sıra beklemesine sebep oldu. NCSoft da bu konuda bir açıklama yaparak oyuna yeni sunucular ekleyeceğini söyledi. Oyunun topluluk yöneticisi Bethany "Rukkirii" Stout konu hakkında şöyle konuştu;

"Blade & Soul'un açılışındaki beklenmedik başarıya istinaden oyunun sunucuları bir an önce Earthen Realm'in büyüsüne kapılmak isteyen oyuncularla doldu taştı. Sunucularımız maksimum kapasitesine ulaştı ve bu da oyuncuların sıra beklemesine sebep oluyor."

Blade & Soul'a yeni sunucular eklendi
Bu işe Perşembe günü başlayarak oyunun Kuzey Amerika tarafına dört yeni sunucu (Dochun, Gunma, Junghado ve Yunwaand), Avrupa tarafına da iki yeni sunucu (Angler's Watch ve Greenhollow) açtılar.  Dün de bunlara ek olarak oyuna dört sunucu daha eklendi. (Kuzey Amerika için Taywong ve Onmyung, Avrupa için de Twin Wagons ve Spirit's Rest)

Stout'un dediğine göre bu sunucular şimdilik NCSoft'un sınırına ulaşmasını sağlamış. Fakat zamanla yenileri de eklenecekmiş: "Bu yeni dört sunucu halihazırda var olan donanımımızı maksimum kapasitesine ulaştırdı fakat şimdiden geliştirmeler için yeni donanımların yolda olduğunu söyleyebiliriz." dedi.

Elbette oyunda sıra beklemek çok sıkıcı fakat bu sıranın gösterdiği bir şey de var ki; Blade & Soul gerçekten başarılı bir çıkış yaptı. Oyunun başarısını bu yönde koruyup koruyamayacağı şu an bir muamma halinde fakat bana sorarsanız önü oldukça açık görünüyor diyebilirim.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2016 17:27
Oyunu 2 yıl uzakdoğu hesabıyla oynadım, gayet güzel bir oyun, ama bu yeni çıktı olayı Yılmaz Erdoğanın filmindeki tam hatırlayamadığım ama şuna yakın; ''batı unutuyor biz daha yeni şaşırıyoruz'' olayına benzemiş, oyunu bitirdim unuttum millet daha yeni oynuyor, peh!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2016 15:01
abi oyunu beta 3 4 5 oynadım cok begendim,cıkması için sabırsızlanıyordum..bu sefer cıktı eski k.o gibi sıra bekletmeye basladı,üstelik 15 20 dakika gibi yüksek süreli bi bekleme ekranı..soguttu oyundan acıkcası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2016 13:47
Oyun çıktı mı ya? Yıllarca bekledik çıkar mı çıkmaz mı diye...Ücretli mi acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blade & Soul'a yeni sunucular eklendi
İlginizi Çekebilir