Blended - The Movie

Ceyda Doğan 10.06.2014 - 16:15
Karışık Aile, yakında
Warner Bros. Pictures bir Gulfstream Pictures ve Happy Madison yapımı olan Frank Coraci Movie filmi Blended/Karışık Aile'yi sunar. Filmin dünya çapında dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment kuruluşu olan Warner Bros. Pictures gerçekleştirecek.

Felaket geçen bir planlı randevunun ardından, bekar ebeveynler Lauren (Drew Barrymore) ve Jim (Adam Sandler) tek bir konuda hemfikirdirler: Birbirlerini bir daha asla görmek istemiyorlardır.

Fakat her ikisi de çocuklarıyla muhteşem bir tatil için ayrı ayrı aynı yere kayıt yaptırınca, lüks bir Afrika safari tesisinde bir hafta boyunca bir süiti paylaşmak zorunda kalırlar.

Blended/Karışık Aile filmin yıldızları Sandler ve Barrymore’un The Wedding Singer ve 50 First Dates adlı hit romantik komedilerdeki başarılı eşleşmesinden sonraki üçüncü ortak çalışmaları.
Filmde, ayrıca Lauren’ın en iyi arkadaşı Jen rolünde Wendi McLendon-Covey (Bridesmaids) ve güvenilmez eski kocası Mark rolünde Joel McHale (TV dizisi Community) yer alıyor. Kevin Nealon (Weeds) ve Jessica Lowe (RobotDown) tesiste tatil yapan Eddy ve Ginger adında aşırı romantik bir diğer çifti; Terry Crews (The Expendables 2) tesisin şarkıcı ev sahibini; Dan Patrick (ESPN SportsCenter) Jim’in patronu Dick’i; Shaquille O’Neal ise çalışma arkadaşı Doug’ı canlandırıyorlar.

Jim’in üç kızını Bella Thorne (Disney Channel yapımı Shake it Up), Emma Fuhrmann ve Alyvia Alyn Lind; Lauren’ın iki oğlunu ise Kyle Red Silverstein ve Braxton Beckham oynuyor.

Film, 13 Haziran tarihinde vizyona girecek.

Blended - The Movie


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blended - The Movie
İlginizi Çekebilir