Bleszinski LawBreakers'a güveniyor

Furkan Güler 14.08.2017 - 10:03
Başarılı geliştirici LawBreakers'ın geleceğinden oldukça umutlu.
Gears of War serisinin babası Cliff Bleszinski, yabancı basın ile yaptığı röportajda LawBreakers'a oldukça güvendiğini belirtti. Diğer FPS oyunlarından farklı olarak yenilikçi bir yapı ile karşımıza çıkarak farklı bir şeyler denemek isteyen LawBreakers, kısa süre içerisinde Steam'de en çok oynanan ilk 100 oyun arasına girebilmişti. Objektife dayalı mekanikler üzerine kurulu oyun, Overwatch ve Team Fortress 2'ye benzetiliyor. Ancak yeni oyun Overwatch veya türlerine benzetilse de, Blezinski'nin oyuna eklediği yenilikçi bakış açısı oyunu bambaşka bir hale getirmiş.

Bleszinski, LawBreakers'ın şimdilik az satması konusunda, oyunun günden güne büyüyen büyüyecek olan bir topluluğu olacak söyleminde bulundu. Yani başarılı geliştirici oyuncuların LawBreakers'a karşı gösterdiği ilginin az olduğunu, aynı zamanda oyunun çıkışının başarısız olduğunu kabul ediyor. Oyunun satış fiyatı konusunda doğru karar verdiklerini söyleyen Blezinski, 30 dolar fiyat etiketinin oyunun satışlarını doğru tarafta etkileyeceğine inanıyor. Ayrıca ilerleyen dönemlerde oyunun ücretsiz sürüm modeline dönülmeyeceğinin altını çizdi.

Bleszinski LawBreakers'a güveniyor
Bakalım LawBreakers, önümüzdeki aylarda sahip olduğu potansiyeli oyunculara gösterebilecek mi? Konsol tarafında PlayStation 4'te de bulunan LawBreakers'ın bir sonraki aşamada diğer platformlara gelip gelmeyeceği belli değil.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bleszinski LawBreakers'a güveniyor
İlginizi Çekebilir