Blizzard: "Biz daha ölmedik!"

Berkant Jeff Akarcan 12.03.2013 - 11:04
Dokuz yıl oldu, World of Warcraft ekibi hala ilk günkü iddialı
World of Warcraft çıkalı neredeyse dokuz yıl oldu ve bu gidişle on yılı bile aşacak gibi gözüküyor. Oyuncuların oyunu hala çılgın gibi oynaması bir yana, Blizzard bir saniye olsun duracak gibi gözükmüyor.

Blizzard: "Biz daha ölmedik!"


Geçtiğimiz haftaiçi oyuna uygulanan 5.2 yamasıyla beraber yepyeni içerikler de oyuna eklendi. Thunder King'in hikayesini ele alan yamada yeni bir bölge, yeni bir raid alanı ve bir sürü yeni özel quest yer alıyor. Oyunun baş sistem tasarımcısı Greg Street, NowGamer'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu.

"Blizzard'ın ve World Of Warcraft ekibinin oyuna ne kadar bağlı olduğu mesajını tüm oyuncuların almasını istiyorum. Bu tür içeriği önümüzdeki yıllarda da görmeye hazır olsun oyuncular." diyen Street, oyunun yaşına rağmen hiçbir yere gitmediğini ekledi: "Bazen oyuncuların 'dokuz yıl oldu ve artık yavaşlıyor olmalı, Blizzard da artık pabucunu dama atacaktır ve desteğini çekecektir' deme riski var elbette. Ama son yamamızla da gördük ki World of Warcraft hala yaşıyor ve sağlıklı. Bu kadar çok oyuncu arkamızda olduğu sürece, sunabildiğimiz en iyi içeriği sunmaya devam edeceğiz."
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blizzard: "Biz daha ölmedik!"
İlginizi Çekebilir