Blizzard aksiyon figürü kazanma şansı burada!

Merlinin Kazanı 15.03.2013 - 10:52
Blizzard'ın Starcraft ve World of Warcraft aksiyon figürleri mi istiyorsunuz? Doğru yerdesiniz.
Oyunları seviyoruz. Peki ya aksiyon figürleri? Geçtiğimiz günlerde Dreamers Figure'le bir röportaj yapmıştık figürlerle ilgili. Sizlerden güzel yorumlar aldık.

Bunun üzerine sizlere 3 adet, birbirinden güzel Blizzard aksiyon figürü hediye etmeye karar verdik.

Ödüller:

Blizzard aksiyon figürü kazanma şansı burada!
-1 adet Starcraft Premium: Series 1: Jim Raynor Collectible Figure
-1 adet World of Warcraft Premium: Series 4: Moonkin: Wildmoon Action Figure
-1 adet World of Warcraft Premium: Series 4: Hallow's End Nemesis: The Headless Horseman Action Figure

Peki bu ödülleri nasıl kazanacaksınız? Aşağıdaki fotoğrafta, ofisimizdeki klimanın üzerinde bir nesne duruyor. Bu nesnenin ne olduğunu ve oraya nasıl geldiğini açıklayan 3 şanslı takipçimiz, bizden bu üç figürü kazanacak.

Blizzard aksiyon figürü kazanma şansı burada!
Yukarıda kırmızı çember içine aldığımız nesnenin ne olduğunu ve oraya nasıl geldiğini yarisma@merlininkazani.com adresine gönderenler arasından 3 kişi, yukarıda belirttiğimiz ödülleri kazanacak.

Cevaplarınızla birlikte adınız, soyadınız, adresiniz ve Merlin'in Kazanı kullanıcı adınızı göndereceğiniz e-postaya ekleyiniz.

Bir ipucu da vermeyi ihmal etmeyelim.

Yarışma 17 Mart saat 00.00'a kadar sürecektir. 18 Mart günü ise kazananlar sitemiz ve Facebook sayfamızdan açıklanacaktır.

NOT:
-Göndereceğiniz e-postada yazılan kişisel bilgilerin (İsim, Soyad, MK Kullanıcı adı, e-posta adresi) GERÇEK olması mecburidir.
-Göndereceğiniz e-postada yazılan kişisel bilgileri EKSİK olan yarışmacılar otomatik olarak eleneceklerdir.
-Göndereceğiniz e-postada yazılan tüm bilgiler tarafımızdan GERÇEK bilgiler olarak kabul edilecek ve sonrasında e-posta, telefon, mesaj, vb. aracılarla belirttiğiniz değişiklikler kabul edilmeyecektir.
-Yarışmaya katılmak için Merlin'in Kazanı sitesine üye olmanız gerekmektedir.
-Kazanan isimler arasında bu tarz GERÇEK DIŞI bilgileri bulunan kişilere ödül dağıtılmayacak, bu ödül o kişinin yedeğine gönderilecektir.
-Kazanan kişiler yukarıdaki kurallara uymuş olsa dahi kazananlar açıklandıktan itibaren kendilerine gönderilen e-postalara 15 GÜN içerisinde yanıt vermemeleri durumunda kazanılan ödül yedek listedeki karşılığına verilecek, eğer yedek listedeki kişi de aynı koşullarda olursa ödül tarafımızda tutulacak ve bir sonraki yarışmada tekrardan o yarışmanın ödülü olarak verilecektir.
-Verilen kişisel bilgiler Merlin'in Kazanı haricinde hiçbir şekilde üçücü şahıslar ile paylaşılmayacaktır
.

Blizzard aksiyon figürü kazanma şansı burada!
İlginizi Çekebilir